Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ομολογία κατάλυσης της “ανεξάρτητης” Δικαιοσύνης! Κυρανάκης: Η κυβέρνηση Σαμαρά έβαλε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή

Εδώ και 5 χρόνια από τότε που η συμμορία Σαμαρά με την αρωγή ενός παραδικαστικού κυκλώματος ξεκίνησε την παράνομη πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής με φυλακίσεις, αποκλεισμούς και μαύρη προπαγάνδα, μιλούσαμε για μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία.
Έκτοτε το βίντεο Μπαλτάκου, το ηχητικό Σαμαρά και πολλές άλλες αβίαστες ομολογίες από στελέχη της ΝΔ, όπως η παραδοχή Βαρβιτσιώτη, επιβεβαίωναν τις καταγγελίες μας για την σκευωρία από την συμμορία Σαμαρά.
Χθες, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κυρανάκης επιβεβαίωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο και περισσή θρασύτητα ότι καμία Δικαιοσύνη δεν στράφηκε ποτέ κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά έστησε αυτήν την σκευωρία με μοναδικό σκοπό "να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι (Χρυσαυγίτες) από το πολιτικό σκηνικό".
Από τα πιο επίσημα χείλη λοιπόν, του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Κυρανάκη ειπώθηκαν αυτά αυτολεξεί:
"Και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης και φαντάζομαι αν ερωτηθεί ο κ. Σαμαράς - δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση - προφανώς ο άνθρωπος, ο οποίος έκλεισε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή θα καταδικάσει επιθέσεις βίας από οποιονδήποτε ακροδεξιό.
Η κυβέρνηση Σαμαρά έβαλε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή! Δεν την έβαλε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση Σαμαρά έβαλε στην φυλακή την ναζιστική εγκληματική οργάνωση που λέγεται Χρυσή Αυγή. Τελεία και παύλα! Τελεία και παύλα!
Άλλαξε τον νόμο. Αυστηροποίησε το νομοθετικό πλαίσιο για να χαρακτηριστεί αυτή η οργάνωση εγκληματική. Κίνησε τις διαδικασίες με μηνύσεις -θυμάστε τις διαδικασίες- για να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να φύγουν από το πολιτικό σκηνικό και να μπουν στην φυλακή. Η κυβέρνηση Σαμαρά το έκανε!"
Εμείς πραγματικά δεν έχουμε τίποτα άλλο να προσθέσουμε. Αναμένουμε επιτέλους να αναλάβει δράση η Δικαιοσύνη και να καλέσει τους σκευωρούς να λογοδοτήσουν.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: