Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Ξεπέρασαν και τους ανθέλληνες του Σύριζα: Κοινές ασκήσεις με Τουρκία στο Αιγαίο προτείνουν οι ΑΝΕΛ των Καμμένων!

Ξεπέρασαν και τους ανθέλληνες του Σύριζα: Κοινές ασκήσεις με Τουρκία στο Αιγαίο προτείνουν οι ΑΝΕΛ των Καμμένων!
Συνέχεια προκλήσεων από τους ΑΝΕΛ εις βάρος του Ελληνικού Λαού, καθώς μετά την εξοργιστική αναγγελία θανάτου του Ήρωα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας από τον Π. Καμμένο μέσω… twitter, τη σκυτάλη έλαβε ο έτερος των Καμμένων, ο οποίος πρότεινε κοινά γυμνάσια Τούρκων και Ελλήνων στο Αιγαίο!
Σε συνέντευξή του συγκεκριμένα και προτού ακόμα διευκρινιστούν τα σκοτεινά σημεία της συντριβής του Mirage 2000 και της απώλειας του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένος υποστήριξε τα κάτωθι, τα οποία σε τίποτε δεν διαφέρουν από όσα επί σειρά δεκαετιών διακηρύσσει η αντεθνική αριστερά:
«Να πάμε σε μια κατάσταση ειρήνης στο Αιγαίο. Δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε με αυτές τις τακτικές. Αντιθέτως, έχουμε μόνο να κερδίσουμε οι δύο χώρες από μια ειρηνική συνύπαρξη. Να κάνουμε κοινές ασκήσεις και όχι να χάνονται τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεών μας χωρίς λόγο».
Κατά τ’ άλλα οι ΑΝΕΛ διατυμπάνιζαν προς πάσα κατεύθυνση πως η παρουσία τους στο κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να λογίζεται ως το «πατριωτικό αντίβαρο» στον διεθνισμό του Σύριζα.
Αμφιβάλλει πλέον κανείς πως οι ΑΝΕΛ για να διατηρηθούν στην εξουσία ξεπέρασαν σε ανθελληνισμό ακόμα και τα σοβιετικά κατάλοιπα της εγχώριας αριστεράς;

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: