Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ο Αθανασίου άλλαξε το σενάριο για τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη: Ανακάλυψε φανταστικά επεισόδια στην Ευελπίδων! ΒΙΝΤΕΟ


Πιάστηκε για ακόμη μια φορά ψευδόμενος ο σκευωρός Μπάμπης Αθανασίου - Ομολόγησε ξανά τις παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη
Όχι μόνο παραδέχθηκε δημόσια στην βουλή και για πολλοστή φορά ότι τηλεφώνησε την ώρα της ανακρίσεως του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Μ. Τσάμη αλλά παρουσίασε νέο σενάριο για να καλύψει τα εγκλήματά του.
Κατά την συνεδρίαση της ολομέλειας για την σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για το σκάνδαλο της Novartis ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά, Χαράλαμπος Αθανασίου με το θράσος που τον διακρίνει, δεν δίστασε να πάρει τον λόγο και να απαντήσει στα όσα ακούστηκαν για τα γνωστά του τηλεφωνήματα ομολογώντας ξανά τις παρεμβάσεις του.
Βέβαια μετά από τέσσερα χρόνια ο Αθανασίου άλλαξε το σενάριο για τον λόγο της παρέμβασής του και ανακάλυψε φανταστικά επεισόδια στην Ευελπίδων. Το αρχικό σενάριο έλεγε ότι το τηλεφώνημα το έκανε διότι «ήθελε να ενημερωθεί πως πάει η κατάσταση», ενώ στην χθεσινή ολομέλεια δήλωσε πως «ήθελε να ενημερωθεί για τα επεισόδια στην Ευελπίδων».
Απλά υπενθυμίζουμε πως τις ημέρες των ανακρίσεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής όπως και του Αρχηγού κανένα επεισόδιο δεν έλαβε χώρα στην Ευελπίδων. Τα απροκάλυπτα ψέμματα του Μπάμπη αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά τον βρώμικο ρόλο του και την ενοχή του. 
Ομολογία Αθανασίου 24.01.2014
Ομολογία Αθανασίου 03.07.2014

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: