Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ακόμη μία προδοτική δήλωση Μπουτάρη: Να αλλάξουμε και εμείς τα ονόματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και το ΚΤΕΛ! ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη μία προδοτική δήλωση Μπουτάρη: Να αλλάξουμε και εμείς τα ονόματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και το ΚΤΕΛ! ΒΙΝΤΕΟ
Άναυδους άφησε άπαντες ο Μπουτάρης στο Δ.Σ. Θεσσαλονίκης όταν δήλωσε ότι φρονεί πως πρέπει και εμείς να αλλάξουμε όνομα στο αεροδρόμιο και το ΚΤΕΛ, γιατί «οι τουρίστες νομίζουν ότι κατεβαίνουν στα Σκόπια».
Αργότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, φρόντισε να επαναλάβει τις αρλούμπες του, προτείνοντας να ονομαστεί το αεροδρόμιο «Νίκος Γκάλης», σπεύδοντας να δικαιολογήσει την προδοσία του λέγοντας «ήδη έχουν πάρει» τα όσα δίνει η κυβέρνηση.
Επιπρόσθετα, παρέθεσε και το «πονηρό» αντεθνικό επιχείρημα «τα Σκόπια θα μπορούσαν να είναι νομαρχία της Ελλάδας, θα γίνουν της Τουρκίας… Και τους ρίχνουμε στα νερά των Τούρκων…».
Βέβαια, δεν είδαμε την ίδια σπουδή για να μην πάρουν «πόντους» οι τούρκοι στα Βαλκάνια όταν ο Μπουτάρης καθιστούσε την Θεσσαλονίκη τόπο προσκυνήματος των απανταχού τούρκων ή όταν συμπαραστεκόταν στις προσπάθειες των τούρκων πρακτόρων να τουρκοποιήσουν την Θράκη μας.
Ο Μπουτάρης και οι λοιποί εθνομηδενιστές, που παριστάνουν τους «δημοκράτες», ας κρατήσουν τα χέρια τους κοντά από την Μακεδονία μας και ό,τι άλλο αυτή περιλαμβάνει. Κατά πρώτον, ο Ελληνικός Λαός τους έχει δείξει την σαφέστατη θέση του για το ζήτημα, την οποία οφείλουν να υπηρετήσουν. Κατά δεύτερον, δεν διαθέτουν την αρμοδιότητα να αποφασίσουν για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο αφορά τις μελλοντικές και τις παρελθούσες γενιές των Ελλήνων.
Οπότε, εθνομηδενιστές, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: