Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

«Ρουβίκωνας»: Οι χαϊδεμένοι παρακρατικοί ενός αμαρτωλού πολιτικού συστήματος

«Ρουβίκωνας»: Οι χαϊδεμένοι παρακρατικοί ενός αμαρτωλού πολιτικού συστήματος
Πολλή μεγάλη προσπάθεια έχουν καταβάλει οι δημοσιογραφίσκοι του αμαρτωλού μνημονιακού κατεστημένου να παρουσιάσουν τους παρακρατικούς του «Ρουβίκωνα» ως «αγωνιστές». Ο προφανής πολιτικός σκοπός είναι να παρουσιαστεί μία «καλή» και «ακτιβιστική» αριστερά για να μπορέσει να διασωθεί το πολιτικό σαρκίο του κομμουνισμού από την υπογραφή τόσων συνεχόμενων εθνοκτόνων μνημονίων.
Στην πραγματικότητα, η λεγόμενη «αναρχική συλλογικότητα» είναι μονάχα μία παρακρατική συμμορία, που λειτουργεί με τις πλάτες του κράτους και με μόνο σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης προς χάριν της «αγίας αριστεράς».
Πάμε, όμως, να δούμε μερικές αποδείξεις περί αυτού:
Μάρτιος 2016: Αναρχικοί πραγματοποιούν ένοπλη πορεία στα Εξάρχεια. Η αντιτρομοκρατική σπεύδει να καλύψει τους παρακρατικούς λέγοντας ότι «τα όπλα είναι ψεύτικα». Την όποια παρανόηση έσπευσαν να την ξεδιαλύνουν οι ίδιοι οι παρακρατικοί με ανακοίνωσή τους όπου διέψευδαν την αντιτρομοκρατική, παραδέχονταν ότι τα όπλα είναι αληθινά και σημείωναν με νόημα ότι « την εικόνα του βίντεο κοιτάξτε την καλά γιατί είναι εικόνα από το μέλλον…». Λίγες μέρες μετά, μάλιστα, μέλος του «Ρουβίκωνα» δημοσίως και επωνύμως παραδεχόταν ότι «το ένοπλο κομμάτι είναι κομμάτι του κινήματος». Καμία σύλληψη ή έρευνα δεν υπήρξε για τα τεκταινόμενα.

Ιούλιος 2017: Οι παρακρατικοί εισβάλλουν στην Βουλή για να πραγματοποιήσουν «διαμαρτυρία». Παρά το γεγονός ότι εγκλωβίστηκαν και από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και δόθηκε εντολή για προσαγωγές, οι παρακρατικοί αφέθησαν ελεύθεροι με εντολή του Προέδρου της Βουλής.
Σας παραθέτουμε τους σπαρταριστούς διαλόγους, όπως είχαν παρουσιαστεί τότε: Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο επικεφαλής διμοιρίας των ΥΜΕΤ που ήταν στο Σύνταγμα μόλις έμαθε για την εισβολή ρώτησε το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ αν επιθυμεί συλλήψεις, για να λάβει λίγο αργότερα θετική απάντηση. «Έχω εγκλωβίσει τα άτομα» διαβίβασε ο διμοιρίτης στο κέντρο. Η απάντηση ήταν: «Στέλνουμε περιπολικά για να τους παραλάβουν».
Στη διάρκεια της διαδρομής όμως τους γνωστοποιήθηκε ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ζήτησε να μη γίνουν προσαγωγές. «Είναι εντολή της ΓΑΔΑ να γίνουν προσαγωγές, παρακαλώ αναμείνατε», ακούστηκε στον ασύρματο. Λίγο αργότερα η ΓΑΔΑ επανήλθε: «Καλώς, ας γίνει καταγραφή των 16 αναρχικών και ας αφεθούν ελεύθεροι» και στην συνέχεια δόθηκε διαταγή στα περιπολικά να επιστρέψουν τους προσαχθέντες στη Βουλή!
Σεπτέμβριος 2017: Οι παρακρατικοί αποκτούν δική τους εκπομπή στην… ΕΡΤopen, δείγμα ότι το ανθελληνικό κράτος τους αγκαλιάζει από όλες τις πλευρές.
Νοέμβριος 2017: Πραγματοποιείται εισβολή στο ΥΠΕΘΑ, έναν χώρο φυλασσόμενο από τον Στρατό. Πέρα από το γεγονός ότι δεν εφαρμόστηκαν οι κανόνες που διαθέτουν οι σκοποί για τέτοιες περιπτώσεις, οι παρακρατικοί ακολούθως βγαίνουν από το υπουργείο και φεύγουν ανενόχλητοι. Φυσικά, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν χιλιάδες κάμερες στην περιοχή, ουδεμία σύλληψη πραγματοποιήθηκε έστω και εκ των υστέρων. Αυτό, φυσικά, αποτελεί απόδειξη ότι ΚΑΙ ο Καμμένος είναι στο κόλπο.
Νοέμβριος 2017: Ο «Ρουβίκωνας» πραγματοποιεί ρίψη φυλλαδίων στο 7ο όροφο του Εφετείου, προκειμένου να πιέσει – μαζί με την κυβέρνηση – για την Ηριάννα. Φεύγουν φυσικά χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ούτε εκ των υστέρων. Επειδή, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό λίγο καιρό αργότερα τρομοκρατική οργάνωση με άλλο όνομα τοποθετεί βόμβα μεγάλης ισχύος στον ίδιο χώρο.
Πριν από λίγες ημέρες, οι ίδιοι παρακρατικοί πραγματοποίησαν επίθεση εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ και ο Τόσκας υποσχέθηκε συλλήψεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπόσχεται το ίδιο πράγμα σε πρέσβεις. Το ίδιο είχε πράξει μετά την επίθεση εναντίον της Πρεσβείας της Τουρκίας, το ίδιο και μετά την επίθεση στην Πρεσβεία της Ισπανίας. Συλλήψεις, φυσικά, δεν υπήρξαν παρά το γεγονός ότι οι παρακρατικοί δρουν επωνύμως και με δηλωμένες διευθύνσεις.
Αυτές είναι μερικές μονάχα από τις ενέργειες στις οποίες οι συγκεκριμένοι έχουν προβεί επωνύμως και δεν έχουν υπάρξει συλλήψεις ή έστω μία προσαγωγή. Είναι σαφές, λοιπόν, το μήνυμα του κράτους ότι πρόκειται για τον ένοπλο παρακρατικό βραχίονά του και συνέχεια του μνημονιακού καθεστώτος.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: