Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Πιστοί εχθροί της Ορθοδοξίας και της Παράδοσης οι ψευτοδεξιοί: Διαμαρτυρίες Χατζηδάκη για το “Νίκας τοῖς βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων”

Πιστοί εχθροί της Ορθοδοξίας και της Παράδοσης οι ψευτοδεξιοί: Διαμαρτυρίες Χατζηδάκη για το “Νίκας τοῖς βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων”
Το μένος κατά της Ορθοδοξίας και της Χριστιανικής Παράδοσης επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά η νεοφιλελεύθερη παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πέρα από την ψήφιση όλων των αντεθνικών νομοσχεδίων για το τζαμί στην Αθήνα, τους λαθρομετανάστες, αλλά και την διάλυση της Οικογένειας με τις "έμφυλες ταυτότητες", τώρα οι ψευτοδεξιοί ενοχλούνται και από τα τροπάρια της Εκκλησίας μας.
Όπως αποκάλυψε ο "Βηματοδότης" στα πρόσφατα εγκαίνια της Ιονίας Οδού από τον Τσίπρα προκλήθηκε ένα αναπάντεχο επεισόδιο. Οι ιερείς που πραγματοποίησαν την τελετή προχώρησαν στο.. ατόπημα να ψάλλουν το "Σῶσον, Κύριε, τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοῖς βασιλεῦσι κατὰ βαρβάρων δωρούμενος, καὶ τὸ σὸν φυλάττων διὰ τοῦ Σταυροῦ σου πολίτευμα".
Η αναφορά στους "Βασιλείς" και τους "βαρβάρους" προφανώς ενόχλησε την πολιτική νομενκλατούρα του εθνομηδενιστικού Σύριζα και της νεοφιλελεύθερης ψευτοδεξιάς, που δεν άντεξαν την... προσβολή.
Ο "Βηματοδότης" έγραψε πως ο Τσίπρας, παρόλο που ενοχλήθηκε, δεν χάλασε την ατμόσφαιρα και δεν είπε κουβέντα.
Τα διαπιστευτήρια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων έσπευσε να δώσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Χατζηδάκης, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στους ιερείς για την προσβολή των πολιτικάντηδων.
Το μίσος της νεοφιλελεύθερης ψευτοδεξιάς για την Ορθοδοξία γνωστό. Τους παραδίδουμε στην χλεύη του χριστεπώνυμου Ελληνικού Λαού.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: