Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων υποδέχθηκε τους «Μακεδόνες του Αιγαίου»

Ακόμη μία προκλητική ενέργεια από το κρατίδιο των Σκοπίων. Χωρίς να κρύβουν τα αλυτρωτικά τους σχέδια ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ και ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου αρμόδιος για τη Διασπορά, Έντμοντ Αντέμι, υποδέχθηκαν τις  αντιπροσωπείες του Συλλόγου «Μακεδονία του Αιγαίου» και του Συλλόγου «Δεν Ξεχνώ» από τη Στρούμιτσα (Στρώμνιτσα) όπως μετέδωσε το Βαλκανικό περισκόπιο.
Οι Σλάβοι εκπρόσωποι των συλλόγων δήλωσαν ικανοποιημένοι και κάλεσαν τον Ζάεφ να είναι ο «προστάτης» της 5ης Διάσκεψης των Προσφύγων Παιδιών από τη «Μακεδονία του Αιγαίου».
Για ποιά προσφυγόπουλα μιλάμε όμως και ποιους «μακεδόνες»; Απλό: Για τους απογόνους, φυσικούς και ιδεολογικούς, των κομιτατζήδων του ΣΝΟΦ (σλάβικα: Славјаномакедонски Народно Ослободителен Фронт, СНОФ, ελλ. Μετ.: Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο), που πολέμησαν στο πλευρό του Δημοκρατικού Στρατού και των εγχώριων κομμουνιστών στον Συμμοριτοπόλεμο.
Βασική τους επιδίωξη ήταν να επικρατήσει ο ΔΣΕ, δηλαδή το Ένοπλο τμήμα του ΚΚΕ, και η Μακεδονία να προσαρτηθεί στην Γιουγκοσλαβία του Τίτου, του μορφώματος που δημιούργησαν οι Σοβιετικοί στην χερσόνησο του Αϊμου.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς (και ευτυχώς για την Πατρίδα) ο Εθνικός Στρατός νίκησε κράτησε την Ελλάδα ελεύθερη και οι Σλαύοι μαχητές του ΣΝΟΦ και του ΔΣΕ το έβαλαν στα πόδια και ζήτησαν καταφύγιο στις γειτονικές κομμουνιστικές δημοκρατίες.
Σήμερα 68 χρόνια μετά από την ήττα και έχοντας απέναντι τους μία οικονομικά υποδουλωμένη Ελλάδα με θαυμαστές του Βελουχιώτη στην εξουσία, προκαλούν και διεκδικούν χωρίς βέβαια να αντιδρά η Ελληνική πολιτεία, που περιορίζεται να εκδίδει δελτία τύπου για σύνεση και χαμήλωμα των τόνων για να υπάρξει καλή γειτονία…
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: