Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Απειλές του ISIS κατά της Ιταλίας και του Πάπα Φραγκίσκου παρά το «αντιρατσιστικό» κήρυγμά του

Απειλές του ISIS κατά της Ιταλίας και του Πάπα Φραγκίσκου παρά το «αντιρατσιστικό» κήρυγμά του
Οι ισλαμιστές δολοφόνοι του ISIS εξαπέλυσαν και πάλι απειλές εναντίον τόσο της Ιταλίας όσο και του Πάπα Φραγκίσκου, μέσω ενός βίντεο το οποίο γυρίστηκε στις Φιλιππίνες, όπως αναφέρει στην διαδικτυακή της έκδοση η εφημερίδα La Stampa.
Στο βίντεο αυτό, ένας τζιχαντιστής δείχνει την φωτογραφία του Πάπα Φραγκίσκου και ακούγεται να λέει ότι «πρόκειται να (φτάσουμε) ως την Ρώμη». Στο ίδιο βίντεο, οι τζιχαντιστές καταστρέφουν αγάλματα του Χριστού και σκίζουν φωτογραφίες του Ποντίφικα.
«Θυμηθείτε το, άπιστοι: θα έρθουμε στην Ρώμη», ακούγεται να λέει μια φωνή στα αγγλικά. Παράλληλα, στο διαδίκτυο, μέσω του φιλικού προς το ISIS ιστότοπο Telegram, το Ισλαμικό Κράτος υπέδειξε στους υποστηρικτές του στόχους για τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ιταλία, στο Βέλγιο και στην Δανία, ενώ, όπως αναφέρει η αμερικανική οργάνωση site, η οποία καταγράφει την δράση των τρομοκρατών και αναρτάει τις πληροφορίες στον ιστότοπό της, το Ισλαμικό Κράτος, καλεί  τους μαχητές του («μοναχικούς λύκους») να επιτεθούν σε στόχους στην Ιταλία, κάνοντας και χρήση αυτοκινήτων.
Παρά την απίστευτα «πολιτικά ορθή» στάση του Πάπα, με φιλομεταναστευτικές τοποθετήσεις που ξεπερνούν σε ζήλο ακόμη και αυτές των αριστεριστών «αντιρατσιστών», φαίνεται ότι οι ισλαμιστές δολοφόνοι του ISIS δεν την εκτίμησαν και τώρα απειλούν τόσο τον ίδιο όσο και την Ρώμη και άλλα μέρη της Ευρώπης με αιματοκύλισμα.
Κι αν για τον εκτός τόπου και χρόνου Ποντίφικα δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας (αφού ζει «στον κόσμο του» και φυλάσσεται «σαν αστακός»), δεν συμβαίνει το ίδιο με τους πολίτες κάθε ευρωπαϊκής χώρας, οι οποίοι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να χάσουν τις ζωές τους από τους μακελάρηδες του ISIS.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: