Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Νίκη Χρυσής Αυγής στην Θράκη: Οριστικό λουκέτο στα παράνομα νηπιαγωγεία σε Ξάνθη και Κομοτηνή!


Δικαιώθηκε για μια ακόμη φορά ο Αγώνας και το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής στην ασυμβίβαστη μάχη που δίνεται για την υπεράσπιση της Θράκης από την προσπάθεια του τουρκικού προξενείου και του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών να την αφελληνίσουν. Αυτό θα το επετύγχαναν δημιουργώντας ανάμεσα στα άλλα παράνομες εστίες τουρκοποίησης της Θρακικής νεολαίας από τη νηπιακή της ηλικία.
Η πρώτη "καμπάνα" της Δικαιοσύνης για τους παράνομους παιδικούς σταθμούς της μειονότητας, ήρθε λοιπόν χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης που εκδικάστηκαν 12 συνολικά υποθέσεις λειτουργίας παράνομων παιδικών σταθμών, που οργάνωνε ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης με τον πρώην πρόεδρό του Αχμέτ Καρά.
Ο Καρά ήταν κατηγορούμενος σε κάθε μία από τις 12 υποθέσεις που απασχόλησαν την Δικαιοσύνη και αφορούσαν στο περασμένο έτος και στα λουκέτα που επιβλήθηκαν σε δομές του συλλόγου για τις παράνομες και αντισυνταγματικές δραστηριότητές του σε Ξάνθη και σε Ροδόπη.
Ειδικότερα αφορούσαν στη λειτουργία παράνομων νηπιαγωγείων που έφερε στο φως η Χρυσή Αυγή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Β' Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός και αφορούσαν παράνομες δομές σε  Ξάνθη, Κομοτηνή, Αρωγή, Μύστακα, Λινό, Θάμνα, Αμάραντα, Πάμφορο και σε Άρατο.
Μπορεί ο σύλλογος επιστημόνων της μειονότητας να υποστήριξε πως δεν λειτουργεί παιδικούς σταθμούς, αλλά από τα έγγραφα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του υπουργείου Εσωτερικών, τις κατατεθειμένες μηνύσεις στις Αστυνομικές Διευθύνσεις και τις εισαγγελικές παρεμβάσεις, ξεσκεπάσθηκε και αποκαλύφθηκε ο παράνομος και υπονομευτικός για την κοινωνική ειρήνη ρόλος τους.
Ο Δήμος Κομοτηνής όπως είναι γνωστό μετά από τις ερωτήσεις που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε αυτοψία και διαπίστωσε πως πράγματι λειτουργούσαν παράνομα και τα έκλεισε. Οι ερωτήσεις του που στάθηκαν αφορμή να μπει λουκέτο στα παράνομα νηπιαγωγεία ήταν οι ακόλουθες:
ΘΕΜΑ «Παράνομα νηπιαγωγεία και οικοτροφεία στην Ξάνθη»
Στη Δυτική Θράκη παρατηρείται έντονη αυτονομιστική προπαγάνδα με μαύρο χρήμα που αφειδώς εισρέει από την Τουρκία δημιουργώντας δαιδαλώδες σύστημα παρανομίας ενώ γίνεται απόπειρα εκτουρκισμού των Πομάκων με παράνομα οικοτροφεία σε Ξάνθη. Με χρήματα «άγνωστης» πηγής αγοράστηκαν κατοικίες και γίνεται προπαγάνδα σε Πομακόπαιδα, ενώ έχουν δημιουργηθεί παράνομα οικοτροφεία όπου μετά το σχολείο πραγματοποιούνται μαθήματα «κουράν-κουρσού». Παραδείγματα πολλά, όπως το οικοτροφείο της οδού Στενημάχου που χρηματοδοτείται από το θρησκευτικό τάγμα «Σουλεϊμαντζή», το παράνομο οικοτροφείο στη συνοικία Σαμακώβ με χρήματα από το θρησκευτικό τάγμα «Ναζιμπεντί» δραστηριοποιούμενο σε Τουρκία και Αραβικές χώρες από το ίδρυμα του «Φετουλάχ Γκιουλέν», όπου εκεί μεταφέρονται μικρά παιδιά Πομάκων και διενεργείται προπαγάνδα με σκοπό την μετατροπή τους σε αυριανούς «ταλιμπάν» ενώ ο δάσκαλος από τη Μύκη πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο!
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
  • Οι εν λόγω δημοσιευθείσες πληροφορίες απασχολούν τη κυβέρνηση και πως έχει αντιδράσει;
  • Σε ποιες ενέργειες προέβη το υπουργείο ώστε να βελτιώσει τις συνθήκες εκπαίδευσης στα σχολεία της Ξάνθης και να καταστούν ελκυστικότερα στα Πομακόπαιδα;
Αθήνα, 27/05/2016
Ο ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΘΕΜΑ: «Παράνομα νηπιαγωγεία και οικοτροφεία στην Ξάνθη»
Στη Δυτική Θράκη παρατηρείται έντονη αυτονομιστική προπαγάνδα με μαύρο χρήμα, που αφειδώς εισρέει από την Τουρκία, δημιουργώντας δαιδαλώδες σύστημα παρανομίας, ενώ γίνεται απόπειρα εκτουρκισμού των Πομάκων με παράνομα οικοτροφεία στην Ξάνθη. Με χρήματα «άγνωστης» πηγής αγοράστηκαν κατοικίες και γίνεται προπαγάνδα σε Πομακόπαιδα, ενώ έχουν δημιουργηθεί παράνομα οικοτροφεία, όπου μετά το σχολείο πραγματοποιούνται μαθήματα «κουράν-κουρσού». Παραδείγματα πολλά, όπως το οικοτροφείο της οδού Στενημάχου, που χρηματοδοτείται από το θρησκευτικό τάγμα «Σουλεϊμαντζή», το παράνομο οικοτροφείο στη συνοικία Σαμακώβ, με χρήματα από το θρησκευτικό τάγμα «Ναζιμπεντί» δραστηριοποιούμενο σε Τουρκία και Αραβικές χώρες από το ίδρυμα του «Φετουλάχ Γκιουλέν», όπου εκεί μεταφέρονται μικρά παιδιά Πομάκων και διενεργείται προπαγάνδα με σκοπό την μετατροπή τους σε αυριανούς «ταλιμπάν», ενώ ο δάσκαλος από τη Μύκη πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο!
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
  • Οι εν λόγω δημοσιευθείσες πληροφορίες απασχολούν την κυβέρνηση και πώς έχει αντιδράσει;
  • Σε ποιες ενέργειες προέβη το υπουργείο ώστε να βελτιώσει τις συνθήκες εκπαίδευσης στα σχολεία της Ξάνθης και να καταστούν ελκυστικότερα στα Πομακόπαιδα;
Αθήνα, 28/07/2016
Ο ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ                
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το πόσο καίριες και αποτελεσματικές είναι οι ερωτήσεις του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Χρυσής Αυγής δείχνει τους λόγους που οδηγούν κάποιους να αποφεύγουν συστηματικά την απάντηση αυτών των ερωτήσεων με το πρόσχημα ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή είναι υπόδικη για "εγκληματική οργάνωση". Ο μόνος λόγος που δεν απαντάνε στις ερωτήσεις μας είναι, επειδή αναδεικνύουν την αλήθεια και τους χαλάνε τα σχέδια!
Από τα ανωτέρω αποκαλύπτεται ο ύπουλος ρόλος που αποπειράθηκαν να παίξουν αυτά τα παράνομα νηπιαγωγεία. Συνάντησαν όμως την σθεναρή αντίδραση της Χρυσής Αυγής που με τις ερωτήσεις που κατέθεσε ξεσκέπασε την ύπουλη και επικίνδυνη για τα Εθνικά μας συμφέροντα και το λαό της Θράκης προσπάθεια του τουρκικού προξενείου να δημιουργήσει παράνομες εστίες εκτουρκισμού νηπίων και μικρών παιδιών.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: