Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Οι ΗΠΑ τερμάτισαν το πρόγραμμα εκπαίδευσης και εξοπλισμού των τζιχαντιστών εναντίον του Άσαντ

Οι ΗΠΑ τερμάτισαν το πρόγραμμα εκπαίδευσης και εξοπλισμού των τζιχαντιστών εναντίον του Άσαντ
Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια έχουμε διατυπώσει αιτιολογημένα την άποψη ότι οι τζιχαντιστές-μισθοφόροι της «αραβικής άνοιξης» και του συμμοριτοπολέμου στην Συρία και στο Ιράκ εξοπλίζονταν από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ βάσει ενός προγράμματος που είχε εκπονηθεί από τον Λευκό Οίκο επί προεδρίας του φαιού Ομπάμα.
Η CIA προμήθευε με σύγχρονο οπλισμό τους κανίβαλους βαχαμπιστές από το 2011 που ξεκίνησε ο συμμοριτοπόλεμος στην Συρία και συνέχισε να το κάνει έως πρόσφατα. Το σχέδιο του εντολοδόχου από το σιωνιστικό παρακράτος Ομπάμα ήταν ο κατακερματισμός των μη αρεστών κρατών της Μέσης Ανατολής και ο επανασχεδιασμός των συνόρων με γνώμονα την κυριαρχία του Ισραήλ στην περιοχή, καθώς και η αποσταθεροποίηση του Ιράν με σκοπό την γεωπολιτική περικύκλωση της Ρωσίας.
Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Washington Post ο αμερικανός πρόεδρος προ ολίγων εικοσιτετραώρων έδωσε εντολή στην CIA να σταματήσει πάραυτα να προμηθεύει με όπλα τους ισλαμοσυμμορίτες που μάχονται κατά της κυβέρνησης του Άσαντ. Πολιτικοί αναλυτές στην Ουάσιγκτον διατυπώνουν την άποψη ότι η απόφαση αυτή του Τραμπ έχει ως υπόβαθρο την συνεννόηση με την Μόσχα η οποία είναι ο κύριος σύμμαχος του Άσαντ. Με την απόφαση του αυτή ο Τραμπ θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον Πούτιν και αυτό το μήνυμα έχει την επικεφαλίδα «βελτίωση των σχέσεων».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Τραμπ είχε συναντηθεί με τον Πούτιν προ δυο εβδομάδων στο Αμβούργο στο πλαίσιο της Συνόδου των G-20. Μετά την συνάντηση τους,  η οποία ήταν πολύ εγκάρδια, φιλική και εποικοδομητική, είχε ανακοινωθεί η κατάπαυση του πυρός μεταξύ των αντιμαχομένων πλευρών σε μια ζώνη 20 τετραγωνικών χλμ στην νότια Συρία, κάτι που ενόχλησε σφόδρα το Τελ Αβίβ αφού είναι η μόνη κρατική οντότητα που υποστηρίζει επισήμως τους τζιχαντιστές και η κατάπαυση πυρός ευνοεί τις κυβερνητικές δυνάμεις της Δαμασκού.
Η ενέργεια αυτή του Τραμπ προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό και κατήφεια στο σιωνιστικό κατεστημένο της Ουάσιγκτον, ήδη τα σιωνιστικά φερέφωνα New York Times, Wall Street Journal και Washington Post κατηγορούν τον αμερικανό πρόεδρο ότι υπέκυψε στις πιέσεις του Πούτιν, μάλιστα αρκετά σιωνιστικά έντυπα και ιστοσελίδες έχουν την επικεφαλίδα «ο Πούτιν νίκησε» σε σχετικά τους άρθρα.
Η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης για αναστολή υποστήριξης των ισλαμοσυμμοριτών αποδεικνύει με τον πλέον ισχυρό τρόπο ότι όντως υπήρξε συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ με τους κανίβαλους τζιχαντιστές και ότι αυτή η υποστήριξη διήρκεσε επί πολλά έτη.
Αναμφισβήτητο είναι επίσης ότι ηθικός αυτουργός των πάσης φύσεως εγκλημάτων που διέπραξαν οι μισθοφόροι του σιωνιστικού παρακράτους της Ουάσιγκτον είναι ο Ομπάμα, η Χίλαρυ Κλίντον ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Ομπάμα, αλλά και όλοι οι ηγέτες της Δύσης και των κρατών μελών του ΝΑΤΟ που υποστήριξαν τις εγκληματικές πολιτικές της Ουάσιγκτον στην Μέση Ανατολή.
Γ. Λιναρδής  
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: