Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Χρήστος Παππάς σε Γαβρόγλου: Δεν διαθέτετε εθνική και θρησκευτική συνείδηση! Είναι Κωνσταντινούπολη και όχι «Ινσταμπούλ» - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την μη απάντηση της επίκαιρης ερώτησης για το «Τάμα του Έθνους» ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς παρενέβη στην βουλή και κατήγγειλε τον υπουργό του Σύριζα Γαβρόγλου που ήταν παρών τόσο για την αδιαφορία του, όσο και για τις απόψεις του στα εθνικά και θρησκευτικά ζητήματα.
“Να σας πω εγώ γιατί δεν απαντάει ο κ. Γαβρόγλου, όχι μόνο γιατί δεν έχει τίποτα να πει αλλά γιατί είναι μειωμένης εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και να μην το θεωρήσει αυτό ύβρι γιατί είναι συνεπής ιδεολογικά. Έχω μπροστά μου εδώ εκτύπωση από την προσωπική ιστοσελίδα του κ. Γαβρόγλου όπου γράφει «was born in Instabul».
Να πείτε στον πρόεδρό σας που έμεινε εμβρόντητος σήμερα στον τούρκο που του έλεγε πως και εμείς κάνουμε παραβιάσεις και πως τα πετρελαϊκά κοιτάσματα είναι παγκόσμιας κληρονομιάς, να του πείτε λοιπόν, αλλά να ξέρετε και εσείς πως μία είναι η πρωτεύουσα του Ελληνισμού και πρέπει να γίνει και πάλι λέγεται Κωνσταντινούπολη, όχι «Ινσταμπούλ»” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππάς με τον αντιπρόεδρο της βουλής να προσπαθεί να «προστατέψει» μάταια τον υπουργό κλείνοντας τα μικρόφωνα.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: