Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΞΕΦΤΙΛΑ: «Άγνωστοι» διέρρηξαν το σχολείο όπου έχασε την ζωή του ο 11χρονος Μάριος

ΞΕΦΤΙΛΑ: «Άγνωστοι» διέρρηξαν το σχολείο όπου έχασε την ζωή του ο 11χρονος Μάριος
Χυδαία «επίδειξη δύναμης», που ισοδυναμεί με προσβολή στην μνήμη του 11χρονου Μάριου, αποτελεί το γεγονός ότι έγινε διάρρηξη στο σχολείο όπου το παιδί έχασε την ζωή του ύστερα από «άσκοπους» πυροβολισμούς. Οι κάτοικοι της περιοχής εκτιμούν ότι οι ληστές ήθελαν να κάνουν «επίδειξη δύναμης», ότι καμία αστυνομική επιτήρηση δεν μπορεί να τους σταματήσει.
Σε λιγότερο από δέκα λεπτά, οι άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο της διευθύντριας και άρπαξαν τέσσερις φορητούς υπολογιστές και δύο προτζέκτορες. Ανενόχλητοι πήδηξαν τα κάγκελα από την κυρία είσοδο και εξαφανίσθηκαν στο σκοτάδι.
Το περιστατικό αυτό δεν είναι απλώς μια ακόμα αποτυχία του ανεκδιήγητου Τόσκα, αλλά αποτελεί ένα πραγματικό όνειδος γι' αυτόν και τον πολιτικό του προϊστάμενο, καθώς επί της ουσίας προσβάλλεται η μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Οι λέξεις ντροπή και αίσχος είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν τη ανικανότητα του Τόσκα, ο οποίος αντί να παραιτηθεί εντελώς ανερυθρίαστα φέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα. Πώς να μην παραμένουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής, όταν βλέπουν ότι τους κοροϊδεύουν με τόσο κραυγαλέο τρόπο μπροστά στα μάτια τους;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: