Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ανθελληνική πρόκληση από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: Μίλησε σε εκδήλωση με φόντο σημαίες της «Δυτικής Θράκης»!

Ανθελληνική πρόκληση από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: Μίλησε σε εκδήλωση με φόντο σημαίες της «Δυτικής Θράκης»!
Σε μια νέα ξεκάθαρα ανθελληνική πράξη προέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και παλαιότερα της ΝΔ, Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος βρέθηκε στην Προύσα για να μιλήσει σε εκδήλωση και ανέβηκε στο βήμα περιτριγυρισμένος από τις χαρακτηριστικές πράσινες σημαίες της «Δυτικής Θράκης». Παρότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης – Τουρκίας (BTTDD) τον προσκάλεσαν με την ιδιότητα του βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αυτός συνέχισε τα προσωπικά, ανθελληνικά παιχνίδια του, όπως έχει κάνει και κατά το παρελθόν και χωρίς ασφαλώς να αποχωρήσει από την εκδήλωση, όπως θα όφειλε. Τον Ιλχάν Αχμέτ συνόδευαν ο συνεργάτης του Μεχμέτ Μπεράτ και ο πρώην δήμαρχος Αρριανών και πολιτευτής Ιμπραήμ Σερίφ.
Η παρουσία του σε μια ανοιχτή αντεθνική (για το Έθνος των Ελλήνων, φυσικά…) εκδήλωση συνιστά μια επί της ουσίας παραδοχή και αναγνώριση «τουρκικής μειονότητας» στην Θράκη, κάτι βεβαίως το οποίο αποτελεί κάτι αρκετά ευρύτερο από ένα «απλό λάθος».
Πολύ περισσότερο, η παρουσία των πράσινων σημαιών τροφοδοτεί τα αυτονομιστικά σχέδια των ακραίων της μουσουλμανικής μειονότητας που ελέγχονται από την Τουρκία. Και βεβαίως, η μη άμεση αποχώρηση του από μια τέτοια εκδήλωση αποτελεί αποδοχή του ακρωτηριασμού της Ελληνικής Θράκης. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ακουστεί «κιχ» από το ΠΑΣΟΚ και το εκλογικό μόρφωμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο οποίο έχει βρει το νέο πολιτικό του καταφύγιο ο Ιλχάν Αχμέτ, αποδεικνύοντας έτσι ότι «αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε».
Η άμεση διαγραφή του θα ήταν η μόνη αποδεκτή λύση, αλλά προφανώς κάτι τέτοιο αποτελεί κάτι το ασύλληπτο για το ΠΑΣΟΚ των Ιμίων και του Οτσαλάν. Κουβέντα, όμως, και από τη ΝΔ, η οποία δεν βρήκε μια λέξη έστω για να καταδικάσει τη νέα ανθελληνική ενέργεια ενός πολιτικάντη, ο οποίος πέρασε και από την δική της στέγη. Ποιος ξέρει, ίσως αύριο επανέλθει στις τάξεις της…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ




http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: