Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

3,2 εκατομμύρια ευρώ τσεπώνουν οι Ρότσιλντ από τον Τσίπρα για να φορτώνουν εθνοκτόνα μνημόνια στους Έλληνες!

3,2 εκατομμύρια ευρώ τσεπώνουν οι Ρότσιλντ από τον Τσίπρα για να φορτώνουν εθνοκτόνα μνημόνια στους Έλληνες!
Στυγνή αφαίμαξη των Ελλήνων κατόπιν εντολών των διεθνών τοκογλύφων υλοποιεί αυτές τις μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, καταληστεύοντας τον Λαό με το τέταρτο μνημόνιο και δίνοντας τα "λύτρα" κατευθείαν στις τσέπες των σιωνιστών τοκογλύφων Ρόθτσιλντ, ενώ παράλληλα όλα τα ξένα κοράκια έχουν εξασφαλίσει τον προαλειφόμενο ως επόμενο φοροεισπράκτορα και εφαρμοστή μνημονίων νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη.
Στο παιδί για όλα τα θελήματα του αριστεροκομμουνιστικού νεοφιλελεύθερου συστήματος Γιώργου Χουλιαράκη ανατέθηκε η κατάπτυστη επικύρωση της απόφασης για την καταβολή αμοιβής 3 εκατομμυρίων ευρώ στους σιωνιστές τοκογλύφους Ροθτσίλντ, μια υπογραφή που απέφυγε να βάλει ακόμη και ο διοικητικός του προϊστάμενος και πολύ σκληρός διαπραγματευτής του χρέους Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Η απόφαση έχει ημερομηνία 2 Μαρτίου 2017 με αριθμό πρωτοκόλλου 326 αλλά αναρτήθηκε μόλις χθες 16 Μαΐου 2017 στην "διαύγεια", δηλαδή δόθηκε επίσημα στην δημοσιότητα με περισσότερο από ενάμιση μήνα καθυστέρηση.
Η αμοιβή υποτίθεται ότι αφορά την συνδρομή των Ρότσιλντ στον Τσίπρα για να αποκτήσει πρόσβαση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές "μέσω έκδοσης κρατικών ομολόγων ωρίμανσης διάρκειας 24 μηνών κατ ελάχιστον" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο επίσημο έγγραφο της απόφασης. Όμως σίγουρα θα ανοίξει την όρεξη των διεθνών τοκογλύφων για όλο και περισσότερη απομύζηση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού με περισσότερα τραπεζικά έξοδα και αμοιβές, μια γνωστή συνταγή ακόμη και από την εποχή των πρώτων δανείων του Αγώνα το 1824.
Με αυτή την εξέλιξη σηκώθηκε και το πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε το μυστηριώδες ταξίδι του Τσίπρα στις 30 Ιανουαρίου του 2017 στο Παρίσι όπου και συναντήθηκε με τους τοκογλύφους των Ρόθτσιλντ κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα κάνει τον τελευταίο καιρό τις ύστατες προσπάθειες για την πλήρη φτωχοποίηση της Ελλάδος. Περίτρανα πια αποδεικνύεται η μνημονιακή συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία του ξενόδουλου Μητσοτάκη κατά της Χρυσής Αυγής που είναι η μόνη και ύστατη δύναμη διαφύλαξης της επιβίωσης των Ελλήνων στην Πατρίδα τους.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: