Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Σκανδαλάρα: Χαράτσι στις συντάξεις υπέρ των “σωματείων” του ΚΚ€

Σκανδαλάρα: Χαράτσι στις συντάξεις υπέρ των “σωματείων” του ΚΚ€
Γράφει ο Αντίοχος
Έναν ακόμα τρόπο για να βγάζουν κι άλλα φράγκα οι αχόρταγοι δισεκατομμυριούχοι του Περισσού προβλέπει ο διαβόητος νόμος του (ταξικού αποστάτη…) Κατρούγκαλου!
Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελίες γίνεται παρακράτηση κάποιου ποσού από τις καταβαλλόμενες συντάξεις και τα φράγκα πάνε στα κουκουέδικα σωματεία των συνταξιούχων! Κι αυτό συμβαίνει με εγκύκλιο του πρώην ΙΚΑ 31/2016 της Διεύθυνσης Ασφάλισης – Εσόδων σε εφαρμογή του άρθρου 102 ν.4387/2016 (Φ.Ε.Κ. Α΄85), σύμφωνα με την οποία θεσπίζεται μηνιαία εισφορά, η οποία παρακρατείται από τις καταβαλλόμενες κύριες συντάξεις και αποδίδεται στο Λογαριασμό Κοινωνικής Πολιτικής του άρθρου 34 του ν. 4144/2013, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση Ομοσπονδιών, Σωματείων και Συνομοσπονδιών Συνταξιούχων.
Κι εδώ δε μιλάμε για μικροποσά… Προχθές εκταμιεύτηκαν 1,1 εκατ. ευρώ με προορισμό το σωματείο συνταξιούχων του ΙΚΑ (του οποίου προΐσταται το επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ Δήμος Καμπούρης…), τον σύλλογο συνταξιούχων δημοσίου και τον πανελλήνιο σύλλογο αποστράτων.
Το «σωματείο» του Καμπούρη τσεπώνει 163.300 το μήνα, ο σύλλογος του δημοσίου 81.665 και οι απόστρατοι 10.200 ευρώ τον μήνα.
Σύμφωνα δε με καταγγελία του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, το χαράτσι καθιερώθηκε με την σιωπηρή συναίνεση όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, για χάρη των… επαναστατών του ΚΚΕ!
Φτύστε τους, να μην τους ματιάσετε τους… μεγάλους επαναστάτες, που βγάζουνε κι από τη μύγα ξίγκι!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: