Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ INDEPENDENT

europe
Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Μετά την δημοσίευση του βρετανικού INDEPENDENT ότι, στην πλειοψηφία τους οι ευρωπαίοι λένε «όχι» στην είσοδο των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην ΕΕ, , το εγχώριο δημοσιογραφικό κατεστημένο έβγαλε αφρούς από το στόμα ενάντια σε αυτό που έρχεται και αυτοί πεισματωδώς αρνούνται να το δεχτούν. Γράφει ο μόνιμος υβριστής μας κ. Στάγκος στη σημερινή καθημερινή: «Στην Ολλανδία εκπροσωπούνται από το «Κόμμα για την Ελευθερία» (PVV), στη Γαλλία απειλούν να πάρουν την εξουσία ως «Εθνικό Μέτωπο» (FN), στη Γερμανία το κόμμα τους ονομάζεται «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD), στη Βρετανία κατάφεραν το Brexit ως «Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου» (UKIP), στην Αυστρία διεκδίκησαν με μεγάλες αξιώσεις την προεδρία με το «Κόμμα Ελευθερίας της Αυστρίας» (FPO), στην Ιταλία εμφανίζονται με τον τίτλο «Λέγκα του Βορρά» (LN), στο Ευρωκοινοβούλιο έχουν σχηματίσει την ομάδα της «Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας». Στην Ελλάδα δεν εκπροσωπούνται επίσημα (δεν δέχονται ακόμη τη «Χρυσή Αυγή» στις τάξεις τους) προς το παρόν, αλλά υπάρχουν οι αποχρώσες ενδείξεις για κόμμα που είναι κοντά τους και με πρώτη ευκαιρία θα εκδηλώσει τις πραγματικές προτιμήσεις του./ Όλα τα παραπάνω κόμματα, μαζί με άλλα μικρότερα, αλλά και κυβερνήσεις που ήδη βρίσκονται στην εξουσία, συνιστούν μία «Μαύρη Διεθνή» νέας μορφής, ξενοφοβική – ρατσιστική, που κρύβει τον αυταρχισμό της πίσω από τίτλους που εκπέμπουν μηνύματα εθνοκαπηλίας, δήθεν ελευθερίας και ανεξαρτησίας, με πρώτο στόχο τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης./ Στη σημερινή συγκυρία, μάλιστα, συνωστίζονται υπό την ηγετική ομπρέλα του Ντόναλντ Τραμπ, που εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ με βασικό σλόγκαν «Πρώτα η Αμερική» /Τα όπλα των ηγετών αυτής της Διεθνούς για να πείσουν τις μάζες είναι αντιληπτά. Πέρα από τις ονομασίες των κομμάτων των οποίων, χρησιμοποιούν λόγο και όρους λαϊκίστικους και πατριωτικούς, κατασκευάζουν απειλές που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν, υπόσχονται απελευθερώσεις και απαλλαγές από καταπιεστικά δεσμά (στην προκειμένη περίπτωση των Βρυξελλών), θέλουν δικά τους εθνικά νομίσματα δίνοντας την εντύπωση ότι έτσι θα αναζωογονηθούν οι οικονομίες των χωρών τους, δημιουργούν θρησκευτικά, εθνικά και ταξικά μίση.»
 Εμμέσως πλην σαφώς ο δημοσιογράφος μας λέει ότι κάποια στιγμή όλα τα εθνικιστικά μέτωπα στην Ευρώπη θα αποδεχτούν τη Χρυσή Αυγή. Μάλλον θα εννοεί ότι η στημένη δικαστική σκευωρία κάποια στιγμή θα φτάσει στο τέλος της συμπαρασύροντας εκτός από τους ηθικούς, και τους φυσικούς της αυτουργούς. Τρανό παράδειγμα το τελευταίο πρωτοσέλιδο των «Νέων» όπου πόζαραν όλοι οι υβριστές, όχι μόνο της Χρυσής Αυγής, αλλά γενικά της αλήθειας, που τόσο ανάγκη είχε η Χώρα μας τα χρόνια των μνημονίων και όχι μόνο. Στη συνέχεια ο κ. Στάγκος, μη θέλοντας να δεχτεί αυτό που πραγματικά συμβαίνει μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής, μπαίνει στη διαδικασία της δημοσιογραφικής προπαγάνδας βαφτίζοντας την αντίσταση των λαών ως «μαύρη διεθνή» σύμπραξη, υπό την ομπρέλα του Τράμπ. Μας λέει ότι τέτοιου είδους κόμματα επιθυμούν τη διάλυση της ΕΕ, ενώ δεν μας λέει ότι ήδη αυτή η περιβόητη ένωση αποτελεί μια ισχυρή αντίθεση μεταξύ του πλούσιου βορά και φτωχού νότου, με εμφανή τα σημάδια της διάλυσης της εκ της έσω ασυνεννοησίας της υπάρχουσας πολιτικής τάξης. Προσπαθεί να μας πείσει ότι η οικονομική σωτηρία των χωρών της ΕΕ είναι η παραμονή στη ζώνη του ευρώ την ίδια στιγμή που η Ελλάδα, έχει χρυσοπληρώσει την παραμονή της σε αυτή με μερικά εκατοντάδες ΔΙΣ ευρώπουλα. Τέλος, όπως ο Σαμαράς χαρακτήριζε τα μνημόσυνα των πεσόντων στο Γράμμο και στο Βίτσι «γιορτές μίσους», έτσι και ο υβριστής Στάγκος, φωτογραφίζοντας στο σημείο αυτό τη Χρυσή Αυγή, προτρέπει τους αναγνώστες σε επισφαλή συμπεράσματα λέγοντας ότι, το να κάνει κάποιος αναφορά, στις ήδη αναποδογυρισμένες αρχές και αξίες, θεωρείται ότι δημιουργεί θρησκευτικά και εθνικά μίση. Τι να πει κανείς…..
 Πολλάκις έχουμε επισημάνει ότι ο πόλεμος εναντίων μας θα ενταθεί όσο αυξάνονται, σε Ευρώπη και Αμερική, αυτοί που αντιτίθενται στην εγκαθίδρυση της ΝΤΠ, αλλά να είστε σίγουροι ότι στο τέλος πάλι εμείς θα είμαστε νικητές.
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: