Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Κεραυνοί Μητροπολίτη Πατρών για τις “έμφυλες ταυτότητες”: Ο Κολοκοτρώνης θα έκλαιγε για την κατάντια της Ελλάδας!

Κεραυνοί Μητροπολίτη Πατρών για τις “έμφυλες ταυτότητες”: Ο Κολοκοτρώνης θα έκλαιγε για την κατάντια της Ελλάδας!
Δριμεία επίθεση στην ανθελληνική κυβέρνηση και την πρωτοβουλία της για τα "μαθήματα κατά της τρανσφοβίας" εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, κάνοντας αναφορές στο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
Μιλώντας από τον άμβωνα του Αγίου Ανδρέα κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου που τέλεσε για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, δήλωσε ότι ο γέρος του Μοριά θα έκλαιγε για την κατάντια της Ελλάδας.
Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Μητρόπολης Πατρών, ο οικείος ιεράρχης διερωτήθηκε για τις έμφυλες ταυτότητες: «Τι θα έλεγε ο αοίδιμος Θεόδωρος ο Κολοκοτρώνης για τις προσπάθειες να επιβληθεί ήθος αλλοιωμένο στην Εκπαίδευση και για την θεματική εβδομάδα που περιλαμβάνει και τις έμφυλες ταυτότητες. Ένα δηλαδή, θεματικό άξονα ο οποίος αποδομεί την φυλετική ταυτότητα των παιδιών, με βάση την οποία θα στηριχτεί η δημιουργία της οικογένειας και η προκοπή της κοινωνίας.
Δεν θα καταλάβαινε ο ευφυέστατος απελευθερωτής της Ελλάδος, τι είναι το «κοινωνικό φύλο», και τόσα άλλα...καινοφανή εφευρήματα... Και θα συλλογιόταν με θλίψη βαθειά, «Γιατί δεν μιλάνε οι πατεράδες και οι μανάδες και οι γραμματιζούμενοι; Τότε εμείς ξεσηκωθήκαμε χωρίς να ξέρουμε γράμματα. Τώρα αυτοί που σπούδασαν σε τόσα σχολεία και πανεπιστήμια γιατί δεν συλλογιώνται υπεύθυνα και σωστά, άρα ελεύθερα»;
Και θα προσευχόταν πάλι δακρυσμένος ο Γέρος: «Κάθομαι και κλαίω για την Ελλάδα. Παναγία μου, βοήθησε και αυτή τη φορά τους Έλληνες».
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: