Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Γελάει και η μούμια του Λένιν με τους μπολσεβίκους: Μαϊμού οι δήθεν παρακολουθήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού σύμφωνα με την ΑΔΑΕ!

Γελάει και η μούμια του Λένιν με τους μπολσεβίκους: Μαϊμού οι δήθεν παρακολουθήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού σύμφωνα με την ΑΔΑΕ!
Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι και παντελώς εξευτελισμένοι οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να πείσουν την κοινή γνώμη ότι οι τηλεφωνικές τους γραμμές παρακολουθούνται.
Το πόρισμα της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) αναφορικά με το ζήτημα των «περίεργων συνακροάσεων στο τηλεφωνικό κέντρο στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ», είναι εξόχως αποκαλυπτικό:
«Από την εξέταση των στοιχείων του φακέλου και συγκεκριμένα από τον έλεγχο του δικτύου του παρόχου και των κλήσεων που δρομολογήθηκαν μέσω δικτύων άλλων παρόχων δεν διαπιστώθηκε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ΑΔΑΕ (Ν.3115/2003, όπως ισχύει) κάποιο γεγονός που να συνιστά παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ στα γραφεία του Περισσού».
Τελικά, δικαιώνεται πανηγυρικά ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ο οποίος απέδειξε στην αρμόδια επιτροπή της βουλής πως οποιοδήποτε 12χρονο ήταν τεχνικά δυνατό να κάνει φάρσες στα τηλεφωνικά κέντρα των κομμάτων και εξευτελίζεται στο μέγιστο βαθμό η ηγεσία του συστημικού ΚΚΕ η οποία επέμενε μέχρι και την περασμένη εβδομάδα για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, να κλαίγεται πως άγνωστα κέντρα παρακολουθούν τα τηλέφωνα του Περισσού!
Καθώς φαίνεται, οι 12χρονοι φαρσέρ δεν βρέθηκαν!


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: