Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Δεν τους βγαίνει η δίκη και έστειλαν τα αριστερά τάγματα εφόδου να την διαλύσουν! Σε παροξυσμό το ανθελληνικό παρακράτος: Πλήρης κάλυψη από την ΕΛ.ΑΣ.- Καμία σύλληψη!


Να γιατί η κυβέρνηση (Τσίπρας, Βούτσης, Παρασκευόπουλος) με εξωθεσμικές παρεμβάσεις μετέφεραν την υπόθεση στο Εφετείο: Είχαν σχέδιο να αμολήσουν τα παρακρατικά τους ανδρείκελα αμέσως μόλις θα κατέρρεε το σαθρό κατηγορητήριο!  
Η απόλυτη ήττα για το ανθελληνικό καθεστώς διαγράφεται το τελευταίο διάστημα στην περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής. Το άθλιο κατηγορητήριο έχει καταρρεύσει με πάταγο και το Σύστημα ψάχνει με αγωνία τρόπο απεγκλωβισμού από την παγίδα που το ίδιο προσπάθησε να στήσει στην Χρυσή Αυγή.
Την ώρα που οι ψευδομάρτυρες κατηγορίας απογυμνώνονταν και διασύρονταν, εισέβαλαν στην αίθουσα τα τάγματα εφόδου της αριστεράς με ξύλινα ρόπαλα και δακρυγόνα σπρέυ. Η δίκη διεκόπη, οι δικαστές αποχώρησαν από την αίθουσα και επικράτησε χάος.
Παρά την καθυστερημένη επέμβαση της αστυνομίας, κανένα από τα χαϊδεμένα παιδιά του Συστήματος δεν συνελήφθη!
Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο, που πάνοπλοι παρακρατικοί αλήτες εισβάλλουν σε αίθουσες δικαστηρίων, διακόπτουν δίκες, απειλούν δικαστές, διαπράττουν δεκάδες αυτόφωρα αδικήματα και τελικά πάνε ανέμελοι σπίτι τους με τη συνοδεία της αστυνομίας.
Έξω από τον χώρο του Εφετείου τα ίδια παρακρατικά τάγματα εφόδου με κράνη, ρόπαλα, φωτοβολίδες και πλήρη εξοπλισμό, προκάλεσαν και πάλι επεισόδια με την απόλυτη ανοχή και κάλυψη της αστυνομίας, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο τηλεοπτικό υλικό που δημοσιεύουμε.
Για πρώτη φορά στα χρονικά είδαμε μάρτυρα κατηγορίας να απειλεί τους δικαστές και να λέει ότι δεν θα ξεκινήσει την κατάθεσή του αν δεν μπουν στην αίθουσα όλα τα παρακρατικά τάγματα εφόδου με τον πλήρη εξοπλισμό και την εξάρτησή τους. Λεπτομέρειες για όσα διαδραματίστηκαν νωρίτερα - κατά την εξέταση των μαρτύρων και μέχρι να γίνει η εισβολή των αναρχικών στην αίθουσα και να διακοπεί η δίκη - θα δημοσιευθούν εντός των επομένων ωρών.



http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: