Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

giabroglou_227477232
Ενώ οι κομμουνιστές (και συνοδοιπόροι…) κομισάριοι υπουργείου (Α)Παιδείας ετοιμάζονται για την λεγόμενη «θεματική εβδομάδα» (τα μαθήματα ομοφυλοφιλίας…), ειδοποιήθηκαν από τους διεθνείς εντολοδότες τους, ότι στις δημοκρατικές χώρες της Δύσεως οι γονείς που θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τον καταιγισμό της προπαγάνδας της ανωμαλίας, έχουν ανακηρύξει την «θεματική εβδομάδα» ως «εβδομάδα ξεκούρασης» και δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία.
Επειδή δε το τριτομνημονιακό προτεκτοράτο Ελλαδιστάν δεν υπάγεται στις δημοκρατικές χώρες (λόγω του ότι είναι η τελευταία κομμουνιστική δικτατορία της Ευρώπης- αλλά με καπιταλιστική οικονομία…), ο σταλινικός κομισάριος Γιαβρόγλου διευκρίνισε ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων ομοφυλοφιλίας θα είναι υποχρεωτική:  
«Το πρόγραμμα της Θεματικής Εβδομάδας το είχε επεξεργαστεί η προηγούμενη ηγεσία. Θα γίνει στα γυμνάσια και είναι υποχρεωτικότατο να γίνει. Η μια εβδομάδα δίνει τεράστια ευελιξία στον σύλλογο καθηγητών. Όμως, κανένας γονέας δεν θα μπορεί να αποσύρει τα παιδιά του. Έχουμε εξαιρετικές ενδείξεις από τους εκπαιδευτικούς που έχουν πάρει το πρόγραμμα στην πλάτη τους…».
Τα σχόλια δικά σας…
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: