Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Συντάξεις απίστευτης πείνας και φτώχειας θέλει το ΔΝΤ…

ftoxia-1

Και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λέει ΝΑΙ
Εθνική σύνταξη 384 ευρώ για 20 έτη ασφάλισης και 345,6 ευρώ στα 15 έτη. Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, που ξεκινούν από το 2% και φθάνουν ως και το 40% του ποσού μόνο της επικουρικής, όταν το άθροισμα κύριας και επικουρικής ξεπερνά τα 1.400 ευρώ. Αλλαγές στο ποσοστό αναπλήρωσης υπολογισμού της αναλογικής σύνταξης με μειώσεις για τα λίγα έτη ασφάλισης και αυξήσεις των ποσοστών από τα 28 έτη και άνω.
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας, τα  ποσά εθνικής σύνταξης έχουν ήδη συμφωνηθεί με τους εκπροσώπους των Θεσμών
Για 20 και άνω έτη ασφάλισης, η εθνική σύνταξη θα διατηρηθεί στα 384 ευρώ που προέβλεπε το αρχικό σχέδιο της κυβέρνησης.
Το ποσό αυτό θα μειώνεται κλιμακωτά για τους συνταξιοδοτούμενους με λιγότερα από 20 χρόνια ασφάλισης. Η μείωση προσδιορίζεται σε 2% για κάθε έτος που υπολείπεται από το όριο των 20 ετών.  Έτσι, η εθνική σύνταξη για 15 έτη ασφάλισης θα είναι 345,6 ευρώ.
Πως θα υπολογίζεται η κύρια σύνταξη
Το ΔΝΤ προτείνει χαμηλότερα ποσοστά αναπλήρωσης από το σχέδιο Κατρούγκαλο για το διάστημα έως τα 24 έτη ασφάλισης. Οι δύο προτάσεις του ΔΝΤ ξεκινούν με ποσοστά αναπλήρωσης 0,45% και 0,60 αντί του 0,8 της κυβέρνησης. Αντιστοίχως προτείνουν εθνική σύνταξη 384 και 320 ευρώ κα οδηγούν σε ετήσιες περικοπές της συνολικής συνταξιοδοτικής δαπάνης κατά 3 δισ. ευρώ.
Άλλες  πληροφορίες κάνουν λόγο για συζητήσεις και εναλλακτική πρόταση των δανειστών, σύμφωνα με την οποία το ποσοστό αναπλήρωσης αυξάνεται από 1,29% σε 1,31% μεταξύ 25 και 27 ετών, ενώ διατηρείται στο 9,9% στα 18 χρόνια και 1,04 στα 21 χρόνια. Ως κίνητρο για παραμονή στην εργασία το 2% που προβλεπόταν στο αρχικό σχέδιο για τα 40 έτη ασφάλισης αυξάνεται και διαμορφώνεται σε 2,2%.
http://www.makeleio.gr

Προδοσία Μπαλαούρα! Δεν θα απέρριπτε το σκέτο ''Μακεδονία'' για τα Σκόπια!

Ποιός Μουζάλας; Μπορεί ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής να είχε ξεσηκώσει...
θύελλα διαμαρτυριών με το λάθος που έκανε και με τον Πάνο Καμμένο να απειλεί να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, ωστόσο, μια δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα ρίχνει εκ νέου λάδι στην φωτιά.

Ο κ. Μπαλαούρας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και το Νίκο Ευαγγελάτο, όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ονομασίας είπε ότι πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.
Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι δεν θα έλεγε όχι και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο Μακεδονία, απάντησε: «Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία σκέτο».
Για τις αντιδράσεις εκ μέρους των ΑΝΕΛ, για το θέμα αυτό και την κυβερνητική κρίση που έχει ξεσπάσει είπε: «Μπορεί οι ΑΝΕΛ να πιέζονται από άλλα σχήματα», προφανώς αναφερόμενος στο νέο κομματικό σχηματισμό που δημιουργείται υπο τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Τάκη Μπαλτάκο.
http://www.stoxos.gr

ΠΟΣΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ?..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ

Υποθετικό ερώτημα

αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης
και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν
η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Το ΕΝΑΝΤΙΑ
η Πρωτοβουλία ΓΕΝΟΒΑ 2001
Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Το Στέκι Μεταναστών
η διεθνιστική εργατική αριστερά
Το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και η ΕΛΜΕ Εύβοιας
προσθέστε και καμιά δεκαριά ακόμη που δεν βάλαμε γιατί από ένα σημείο και ύστερα βαριέσαι να ψάχνεις...

τι γνώμη θα σχηματίζατε;
δεν θα πιστεύατε πως την εκδήλωση αυτή την καλούν χιλιάδες;
θα φανταζόσασταν ποτέ πως όλα αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνο από δύο πανάξιους και εργατικούς κυρίους;

Και όμως,ιδού λοιπόν οι δυο αθεράπευτοι ΜΚΟδάκηδες..

δείτε τα παρακάτω στοιχεία..
όλα προέρχονται απο στοιχεία που οι ίδιοι έχουν διαθέσει στο διαδίκτυο..
Αυτά τα στοιχεία βέβαια είναι υποχρεωμένοι να τα δηλώνουν στο διαδίκτυο,για να μπορούν να παίρνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις. 
Ένας εισαγγελέας ή το ΣΔΟΕ τι λέτε,θα κάνει ποτέ κάποιον έλεγχο σε αυτή την ατέλειωτη λίστα ΜΚΟ των 2 αυτών κυρίων.
Ο κύριος Κωνσταντίνου εκτός απο την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕτην Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ
τον βρίσκουμε και στο ΕΝΑΝΤΙΑ
είναι και συντονιστής της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ 2001
είναι και μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος

ο κύριος Θανάσης Κούρκουλας εκτός από την κίνηση "απελάστε τον ρατσισμό" είναι και στοΚυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
είναι και εκπρόσωπος στο «Στέκι Μεταναστών»
είναι και στην ΔΕΑ διεθνιστική εργατική αριστερά
είναι και υπεύθυνος στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)
είναι και μέλος της δήθεν ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα – Αχαρνών
είναι και στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
ο ίδιος κύριος εδώ φαίνεται πως εκπροσωπεί και το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ
και είναι και μέλος της ΕΛΜΕ Εύβοιας

Μετά από κάθε αναγγελία συγκέντρωσης των βαρύγδουπων επιτροπών βάζουν και ένα πιο γενικό πως στην συγκέντρωση συμμετέχουν και φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις μουσουλμάνων μεταναστών της χώρας και γεμίζει η ανακοίνωση δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα. 

Παράδειγμα...από ένα παλιότερο
Συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 18.00 στην πλατεία Ομονοίας από την Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
ποιός υπογράφει;
(για αυτήν την επιτροπή όπως θα δείτε υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου),
την Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
ποιός είναι και εδώ;
( και για αυτήν την επιτροπή θα δείτε τον κύριο Κωνσταντίνου!!!)
την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

(Στην σελίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι πρότινος αντί για administrator ποιός νομίζετε πως υπέγραφε; μα ο κύριος Πέτρος Κωνσταντίνου),
την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

( Σε αυτή δεν υπογράφει ο κύριος Κωνσταντίνου αλλά μάλλον πρόκειται για παράλειψη...εδώ πάντως μπορείτε να βρείτε έναν άλλον αγωνιστή...τον κύριο Κούρκουλα), ..
Καλά ρε παιδιά πότε τα προλαβαίνετε όλα αυτά;
εσείς ξεπεράσατε και την γνωστή πολυ-κάτοικο Βήχου που είναι σε όλες τις επιτροπές κατοίκων της Αθήνας...
τι διάολο; άλλη δουλειά δεν κάνετε;

και ένα τελευταίο
μιας και πιάνεστε με τόσα πολλά πράγματα και ο νους σας κατεβάζει
μήπως γνωρίζετε ποιός είναι ο "κύριος" που στο βίντεο δίνει οδηγίες στους Μουσουλμάνους στα επεισόδια με τα ΜΑΤ;;;
όχι πως είναι απαραίτητο να ξέρετε...αλλά λέμε τώρα....τόσο κόσμο γνωρίζετε ...με τόσα πράγματα καταπιάνεστε...όλο και κάποιον θα σας θυμίζει!!!

egklimatikotita.gr

Οι Έλληνες βιοτέχνες πεινάνε κι ο Καμμένος παρήγγειλε 92 χιλιάδες στρατιωτικές στολές από την Κίνα!

Καταγγελία: Οι Έλληνες βιοτέχνες πεινάνε κι ο Καμμένος παρήγγειλε 92 χιλιάδες στρατιωτικές στολές από την Κίνα!
Ρεπορτάζ του newsbomb.gr
Καταρρέει ο μύθος της ανάπτυξης των δήθεν υπερ - πατριωτών που αντί να ενισχύσουν τις ελάχιστες εναπομείνασες ελληνικές βιοτεχνίες παραγγέλνουν ρούχα του στρατού από την Κίνα - Καταρρέει συνάμα κι ο μύθος των δήθεν πατριωτών Τσίπρα και Καμμένου που με τις επιλογές τους βυθίζουν τη χώρα στο σκοτάδι.
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι τύποι που «πουλάνε» ψεύτικο πατριωτισμό, υφαρπάζοντας την ψήφο του ελληνικού λαού, όχι μόνο δεν ενισχύουν τις μικρές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά αντίθετα σπρώχνουν όλο το χρήμα στο εξωτερικό.
Γι' αυτό και μόνο το λόγο η Ελλάδα είναι - δυστυχώς - καταδικασμένη. Διότι κυβερνάται από ανθρώπους που δεν έχουν καμία απολύτως εθνική συνείδηση. Πρόκειται απλά για σαλτιμπάγκους... Και για να είμαστε ακριβείς, η ενέργεια στην οποία προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να παραγγείλει στρατιωτικές στολές από την Κίνα, μόνο θυμό και οργή μπορεί να προκαλέσει.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: Για τις ανάγκες ρουχισμού (μπλούζες, χιτώνια κλπ) ο αυτοαποκαλούμενος υπερ-πατριώτης, κ. Πάνος Καμμένος έστειλε παραγγελία σε κινεζικά εργοστάσια, την ώρα που οι Έλληνες μικροβιοτέχνες βρίσκονται στα όρια της απόλυτης φτώχειας, λόγω της ύφεσης που έχουν προκαλέσει τα μνημόνια.
Βέβαιως, όλα γίνονται νομότυπα, αφού τον διαγωνισμό τον «χτυπάει» μια εταιρεία που έχει έδρα την Ελλάδα κι η οποία με τη σειρά της ως μεσάζοντας στέλνει την παραγγελία για «ράψιμο» στην Κίνα... Κατά τον τρόπο αυτό, όλοι είναι ικανοποιημένοι.  Για τέτοιο μέγεθος πατριωτισμού μιλάμε... Η εθνική ξεφτίλα στο απόγειό της.
Για ποιους λόγους οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος αρνούνται να ενισχύσουν την ελληνική επιχειρηματικότητα; Τι συμφέροντα έχουν να παραγγέλνουν σε χώρες του εξωτερικού, προϊόντα που μπορούν να παρασκευαστούν στην Ελλάδα;
Αξιοπρόσεκτο είναι και το γεγονός ότι αρχικά γίνεται λόγος για 92.000 μπλούζες ο υπολογισμός της τιμής γίνεται επί 105.800 τεμαχιών, αφού υπολογίζεται και η νόμιμη προμήθεια του 15%.
Δείτε λοιπόν και το σχετικό έγγραφο με την παραγγελία του Πάνου Καμμένου και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας για το «ποιοι κυβερνούν αυτό τον τόπο»!

http://www.xryshaygh.com

Παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από γυφτοσκοπιανούς! ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι και οι σκοπιανοί προκαλούν την Ελλάδα: Παραβιάσεις του Ελληνικού Εναέριου Χώρου από στρατιωτικό ελικόπτερο του ψευδοκράτους ανήμερα της 25ης Μαρτίου - ΒΙΝΤΕΟ
Η είδηση θα μπορούσε να συνιστά ανέκδοτο, όμως δυστυχώς είναι μια μαύρη πραγματικότητα. Όπως, λοιπόν, αναφέρεται στα Mέσα, σκοπιανό ελικόπτερο στρατιωτικού τύπου, το οποίο επιτηρεί την δραστηριότητα των λαθρομεταναστών στην Ειδομένη, παραβίασε τον ελληνικό εναέριο χώρο, ανήμερα της 25ης Μαρτίου.
Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό, που έχει εκτυλιχτεί. Παρόμοιο περιστατικό, όπως είχαν καταγγείλει δημοσιογράφοι, πραγματοποιήθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να διαψεύδει την είδηση.
Μάλιστα το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα και άντε τώρα να το διαψεύσει η κυβέρνηση των υποτακτικών.
Δείτε το βίντεο:
http://www.xryshaygh.com

Ο Συριακός στρατός απελευθέρωσε όλη την Παλμύρα και τους αρχαιολογικούς χώρους που κατέστρεφαν οι τζιχαντιστές

Ο Συριακός στρατός απελευθέρωσε όλη την Παλμύρα και τους αρχαιολογικούς χώρους που κατέστρεφαν οι τζιχαντιστές
Λαβωμένη αλλά όρθια η Παλμύρα - Λεηλασία και καταστροφές στο αρχαιολογικό μουσείο από τους τζιχανιστές
Ο συριακός στρατός ανακατέλαβαν σήμερα την Παλμύρα, από όπου εκδίωξε τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), οι οποίοι είχαν θέσει υπό τον έλεγχό τους την πόλη αυτή στην κεντρική Συρία πριν από περίπου έναν χρόνο, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια στρατιωτική πηγή στην Παλμύρα. "Έπειτα από σφοδρές μάχες στη διάρκεια της νύχτας, ο στρατός ελέγχει πλέον ολόκληρη την πόλη της Παλμύρας, συμπεριλαμβανομένης της αρχαίας πόλης και του κατοικημένου τμήματός της. Αυτοί (οι τζιχαντιστές) αποσύρθηκαν", δήλωσε.


Σύμφωνα με την πηγή αυτή, οι μαχητές του ΙΚ "αναδιπλώθηκαν στο Σοκνέ, τη Ράκα και το Ντέιρ αλ Ζορ" τα προπύργιά τους στη βόρεια και την ανατολική Συρία. "Οι μονάδες μηχανικού του στρατού εξουδετερώνουν τώρα δεκάδες βόμβες και νάρκες μέσα στην αρχαία πόλη" της Παλμύρας.




Οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας υποστηριζόμενες από την ρωσική πολεμική αεροπορία εξαπέλυσαν στις 7 Μαρτίου επιχείρηση για να ανακαταλάβουν την Παλμύρα από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίο την είχαν θέσει υπό τον έλεγχό τους τον Μάιο του 2015.
Οι τζιχαντιστές κατέστρεψαν μέρος των θησαυρών της αρχαίας πόλης της Παλμύρας, η οποία έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.





http://www.xryshaygh.com

Μήνυμα Νίκης από το 8ο συνέδριο της Χρυσής Αυγής: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω! Φωτορεπορτάζ



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ  ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:20 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ1
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με την συμμετοχή χιλιάδων Εθνικιστών από κάθε άκρη της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης του 8ου συνεδρίου της Χρυσής Αυγής με κεντρικό σύνθημα: "Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω!"

Με τις ενθουσιώδεις εκδηλώσεις των παρευρισκομένων και με εθνικιστικό παλμό ο Συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης, παρουσιάζοντας συνοπτικά τις αποφάσεις του 8ου συνεδρίου.
Εν συνεχεία προβλήθηκαν τα μηνύματα των Συναγωνιστών που τους έχει επιβληθεί από το καθεστώς η απαγόρευση συμμετοχής στις εκδηλώσεις του κόμματος, του Μιχάλη Αρβανίτη, Αντώνη Γρέγου και Ηλία Κασιδιάρη.
Προβλήθηκε χαιρετισμός του ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου της Λέγκας του Βορρά, Λορέντζο Φοντάνα, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γερμανός ευρωβουλευτής Udo Voigt, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρώμης, Simone Di Stefano, ο Daniel Carlsen από το Εθνικιστικό Κόμμα της Δανίας και ο Αλεξάντερ Μπόλε από το Βελγικό "Nation".
Μια ιδιαίτερη στιγμή του συνεδρίου ήταν ο χαιρετισμός του Ρώσου εθνικιστή διδάκτορα του Διεθνούς Δικαίου, και συνηγόρου του Μιλόσεβιτς, Μιχαήλ Κουζνέτσοφ, ο οποίος υπό τα συνθήματα "Ελλάς - Ρωσία - Συμμαχία" εξέφρασε την στήριξή του στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής.
Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός ανέλυσε τις ιδεολογικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος σκιαγράφησε περιληπτικά τις πολιτικές θέσεις του κόμματος.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος αφού σημείωσε ότι οι πολιτικές διώξεις, οι σφαίρες και οι φυλακές δεν λύγισαν τους Έλληνες Εθνικιστές, βράβευσε τον Αλέξανδρο Γέροντα, τον ηρωικό Συναγωνιστή που δέχθηκε τις σφαίρες των παρακρατικών τρομοκρατών που δολοφόνησαν τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, αλλά παρέμεινε όρθιος.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε ότι για την Πατρίδα μας θα γράψουμε Θερμοπύλες, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν ξέρω αν θα νικήσουμε, ξέρω ότι θα πολεμήσουμε με Τιμή μέχρι το τέλος".
Τόνισε πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ξεριζώνει τον παλαιοκομματισμό και εισάγει το όργανο του "Εθνικού Συμβουλίου", το οποίο θα είναι κατ΄ ουσίαν το κοινοβούλιο της Ελεύθερης Ελλάδας. Από το βήμα του 8ου συνεδρίου προειδοποίησε πως όταν η Χρυσή Αυγή γίνει δυνατή, θα ξεβολέψει τους βολεμένους, επισημαίνοντας ότι το Κίνημα δεν άλλαξε στάση και θέση απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια, παραμένοντας πιστό στην γραμμή: Όχι στα Μνημόνια, Όχι στην υποταγή!
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η γεωπολιτική στροφή προς την εθνικιστική ορθόδοξη Ρωσία και ο Αγώνας για Λευτεριά στις σκλαβωμένες Πατρίδες, ο οποίος συνοψίζεται στην φράση: Του Χρόνου στην Κωνσταντινούπολη!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν κινδυνεύει από κανέναν πολιτικάντη του συστήματος, από την στιγμή που και σε αυτό το συνέδριο επιβεβαιώθηκε πως σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας υπάρχει η εθνικιστική σπίθα που θα φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!  Οι εργασίες του 8ου συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.





http://www.xryshaygh.com

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Προκαλεί πάλι ο εθνομηδενιστής Φίλης: «Το Ελληνικό Έθνος γεννήθηκε το 1821»!

Προκαλεί πάλι ο εθνομηδενιστής Φίλης: «Το Ελληνικό Έθνος γεννήθηκε το 1821»!
Με ένα κατάπτυστο μήνυμα, το οποίο επί της ουσίας προσβάλλει το αληθινό νόημα της Εθνεγερσίας του 1821, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης «τιμά» αυτή την Εθνική Επέτειο.
Συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος αυτός εθνομηδενιστής, ο αρνητής της Ποντιακής Γενοκτονίας, το ηθικό και πολιτικό παχύδερμο, στο μήνυμά του λέει τα εξής:
 «Η 25η Μαρτίου συμβολίζει τα γενέθλια της σύγχρονης Ελλάδας. Γι αυτό και τα γιορτάζουμε με δυναμισμό κάθε χρόνο, ανανεώνοντας τη ματιά μας στην Επανάσταση του 1821, καθώς τη στοχαζόμαστε μέσα σε νέες κάθε φορά συνθήκες. Επίκεντρο της γιορτής, διαχρονικά, είναι το σχολείο, όχι μόνο γιατί τα παιδιά, ως οι νέοι πολίτες πρέπει να μάθουν να τιμούν και να σέβονται την πατρίδα τους, αλλά και γιατί η παιδεία έπαιξε τον αποφασιστικό ρόλο στη γέννηση και στη δημιουργία της εθνικής μας συλλογικότητας.
Στα χρόνια πριν από την Επανάσταση υπήρξε μια έκρηξη ενδιαφέροντος για το σχολείο και για το βιβλίο. Ακόμη και μικρές, απομονωμένες, ορεινές ή νησιωτικές κοινότητες, με τους πενιχρούς οικονομικούς τους πόρους, αναζήτησαν δασκάλους, συντήρησαν σχολεία, δημιούργησαν βιβλιοθήκες.
Αλλά και αυτοί που έδωσαν το περιεχόμενο ιδεών του καινούργιου έθνους, από τον Κοραή έως τον Καποδίστρια – και παρά τις ιδεολογικές και πολιτικές τους διαφορές - στην ανάπτυξη της παιδείας συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον τους και αφιέρωσαν τις δραστηριότητές τους. Η εκπαίδευση υπήρξε ο μοχλός με τον οποίο η κοινωνία μας αναδύθηκε στη χορεία των εθνών της σύγχρονης Ευρώπης. Μοχλός και κινητήρια δύναμη, τόσο πριν, όσο και έπειτα από την Επανάσταση.
Θα πρέπει κάποτε να τιμήσουμε τις χιλιάδες αφανείς δασκάλες και δασκάλους, που τον 19ο αιώνα και ως τα μέσα του 20ου αιώνα, πήγαν στα πιο απρόσιτα μέρη, όπου δεν υπήρχε ακόμη συγκοινωνία, για να χτίσουν με τα χέρια τους σχολεία, να διδάξουν γενιές γενεών, να οργανώσουν μαθητικές κοινότητες, να γίνουν τα στηρίγματα των τοπικών κοινωνιών. Θα πρέπει επίσης να ξανασκύψουμε στο έργο των εκπαιδευτικών μεταρρυθμιστών, που συνέδεσαν την γλωσσική με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, παρά τους διωγμούς και τις λοιδορίες που υπέστησαν. Όλοι αυτοί αφιέρωσαν τις διανοητικές τους δυνάμεις, για να ξαναδώσουν σε μια εκπαίδευση αποστεωμένων γνώσεων το φιλί της σύγχρονης ζωής, για να συνδέσουν τη μάθηση με την απόλαυση του πολιτισμού.
Οι δημοτικιστές εκπαιδευτικοί ήταν επίσης ανάμεσα στους πιο δραστήριους οργανωτές της Αντίστασης στο φασισμό, στα χρόνια της Κατοχής, και πολλοί πλήρωσαν με χρόνια φυλακής, εξορίας, διώξεων. Μέσα από αυτούς τους αγώνες το αίτημα της Παιδείας, έγινε κεντρικό στους λαϊκούς και νεολαιίστικους αγώνες στη δεκαετία του ’60, και το σύνθημα Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία κυριαρχούσε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Και στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, με τις τεράστιες περικοπές στην εκπαίδευση, αλλά και τη δυσφήμιση που υπέστησαν, οι δασκάλες και οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι καθηγήτριες συμμετείχαν σε έναν άθλο που δεν τους έχει αναγνωριστεί: Ενώ είδαμε γύρω μας το κράτος να αποδιοργανώνεται και τους περισσότερους θεσμούς να καταρρέουν, αυτοί κράτησαν το σχολείο όρθιο. Μπόρεσαν επίσης, σε μεγάλο βαθμό, ακαθοδήγητοι και χωρίς θεσμική στήριξη, να απορροφήσουν και να ενσωματώσουν στο σχολείο τα παιδιά των μεταναστευτικών κυμάτων κατά τα τελευταία 25 χρόνια.
Αν λοιπόν στους δύο αιώνες της ελληνικής ανεξαρτησίας, η εκπαίδευση υπήρξε ο κεντρικός άξονας της εθνικής χειραφέτησης και της κοινωνικής προόδου, μπορεί σήμερα η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση να αποτελέσει τη δύναμη εκείνη που θα βγάλει την ελληνική κοινωνία από τη βαθειά κρίση, που θα τη βοηθήσει να ανταπεξέλθει με ανθρωπισμό και αξιοπρέπεια στις νέες κρίσιμες συνθήκες που ορίζει η προσφυγική κρίση;
Πώς θέλουμε το σχολείο, τί πρέπει να κάνουμε για την εκπαίδευσή μας σήμερα; Ποιο μέλλον θέλουμε για την κοινωνία μας και τι μπορεί να κάνει το σχολείο για να το προετοιμάσει;
Αυτά είναι τα ερωτήματα μέσα από τα οποία θα πρέπει να αναστοχαστούμε την επέτειο της Επανάστασης του 21, και τον ρόλο της εκπαίδευσης στην ιστορία μας, συνδέοντας κριτικά το παρόν με το παρελθόν, αλλά και με το μέλλον. Γιατί αν μια κοινωνία χάσει την εμπιστοσύνη στο μέλλον της, χάνει επίσης την εκτίμησή της στο παρελθόν της».
Ό,τι κι αν πει κανείς είναι πολύ λίγο... Ο ανιστόρητος και φαιδρός αυτός τύπος, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λέει ότι το Έθνος των Ελλήνων γεννήθηκε το 1821 («του καινούργιου έθνους»), ενώ με γελοίες εκφράσεις όπως «στη γέννηση και στη δημιουργία της εθνικής μας συλλογικότητας», προφανώς μπέρδεψε την έννοια του Έθνους με τα διάφορα περιθωριακά και παρακμιακά αριστερίστικα σχήματα στους πανεπιστημιακούς χώρους. Αυτός ο ανιστόρητος, αγράμματος και αμόρφωτος τύπος, με μια προσέγγιση που δεν ταιριάζει ούτε σε μαθητή της πρώτης τάξης του Γυμνασίου, αγνοεί τα πλέον στοιχειώδη: ότι το Ελληνικό Έθνος υφίσταται εδώ και χιλιάδες χρόνια, ότι με τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821 αυτό το ήδη υπαρκτό Έθνος απέκτησε κρατική υπόσταση (έστω και περιορισμένης μορφής), ότι η γλώσσα μας επί της ουσίας είναι η ίδια από την Αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, ότι η Εθνεγερσία αυτή πραγματοποιήθηκε «για του Χριστού την Πίστη την Αγία και του Γένους την Ελευθερία» και όχι γιατί δεν κόλλησαν ένσημα του ΙΚΑ στους μπαρουτοκαπνισμένους μαχητές, ότι η συμβολή του κλήρου ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική για την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού και ότι οι Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων τσάκιζαν τον κάθε επίδοξο κατακτητή της Πατρίδας μας, όπως περιγράφει και ο «ρατσιστής» Ηρόδοτος, ο οποίος μη έχοντας τις «γνώσεις» της όρθιας χοληστερίνης που ονομάζεται Φίλης έδωσε στο Έθνος τον ορισμό που του αρμόζει, με το όμαιμον, το ομόθρησκον, το ομότροπον και το ομόγλωσσον.
Δεν έχει νόημα, φυσικά, να σχολιάσουμε ούτε την ανίερη σύγκριση της Εθνεγερσίας του 1821 με την απάτη της «εξέγερσης» του Πολυτεχνείου, ούτε τις λοιπές αρλουμπολογίες ενός τύπου που εμφανισιακά παραπέμπει στον αιώνιο πεινάλα των εικονογραφημένων κόμικ, "Πόλντο".
Το μόνο που θα πούμε είναι ότι το Σχολείο το οποίο θέλουμε ως Χρυσαυγίτες και Έλληνες Εθνικιστές και ως Φωνή των Συνειδητοποιημένων Ελλήνων δεν είναι το σχολείο των μαρξιστικών ανακριβειών, της «ταξικής» αντίληψης της Ιστορίας, του διεθνισμού, του κοσμοπολιτισμού, των «συνωστισμών», του εθνομηδενισμού, της άρνησης της Γενοκτονίας των Ελλήνων από τους τούρκους, της ανιστόρητης «πολιτικής ορθότητας» και όλα όσα οδηγούν στην παραχάραξη των πραγματικών γεγονότων. Αντί να δολοφονεί την ιστορική μνήμη και να κατακρεουργεί την σοβαρότητα ο αστοιχείωτος αυτός ανθέλληνας, ας ασχοληθεί με το πόσο ΦΠΑ θα έχουν τελικά τα μακαρόνια και ας χτυπήσει τρεις περιποιημένες «καρμπονάρες» μαζί…
ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  
http://www.xryshaygh.com

Ευαγγελισμός της Υπεραγίας Θεοτόκου

Ἤγγειλεν Υἱὸν Ἄγγελος τῇ Παρθένῳ,
Πατρὸς μεγίστης Βουλῆς μέγαν.
Γήθεο τῇ Μαρίῃ ἔφατ' Ἄγγελος εἰκάδι πέμπτῃ.
Βιογραφία
Σήμερα η εκκλησία μας γιορτάζει το χαρμόσυνο μήνυμα της θείας ενσάρκωσης, που με τόσο σαφή τρόπο μας το παρουσιάζει ο ευαγγελιστής Λουκάς στο Ευαγγέλιο του (κεφ. Α' στίχ. 26-38). Την ήμερα αυτή, ο θεόσταλτος αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάζεται στην Παρθένο Μαρία, στη Ναζαρέτ και της ανήγγειλε ότι θα γεννήσει το Σωτήρα του κόσμου, τον Ιησού Χριστό. Και Όταν η Παρθένος αναρωτήθηκε πώς ήταν δυνατό να συλλάβει χωρίς άνδρα, ο αρχάγγελος της απάντησε ότι «το Άγιο Πνεύμα θα έλθει σε σένα και η δύναμη του Υψίστου θα σε επισκιάσει» Τότε η σεμνή κόρη, η Παρθένος Μαρία, του απάντησε ταπεινά. «Ιδού λοιπόν, η δούλη του Κυρίου. Ας γίνει το θέλημα Εκείνου». και καθώς ο Γαβριήλ εξαφανίστηκε από μπροστά της, συντελέστηκε το μεγαλύτερο μυστήριο της ανθρωπότητας. με τρόπο υπερφυσικό, η Παρθένος συνέλαβε στην άχραντη κοιλιά της, τον Υιό και Λόγο του Θεού. Εκείνον πού με την εκούσια θυσία του επάνω στο Σταυρό, έσωσε το ανθρώπινο γένος από τον αιώνιο θάνατο και την καταστροφή στην οποία είχε οδηγηθεί μετά την πτώση των πρωτοπλάστων από τον παράδεισο και την εμφάνιση της αμαρτίας στον κόσμο.

Αξίζει, όμως, να δούμε πως οι εμπνευσμένοι υμνωδοί της Εκκλησίας μας έψαλαν το κοσμοσωτήριο άγγελμα: «Σήμερον χαράς Ευαγγέλια παρθενική πανήγυρις τα κάτω τοις άνω συνάπτεται• ο Αδάμ καινουργείται η Εύα της πρώτης λύπης ελευθερούται και η σκηνή της καθ' ημάς ουσίας τη θεώσει του προσληφθέντος φυράματος ναός Θεού κεχρημάτικεν. Ω μυστήριον! ο τρόπος της κενώσεως άγνωστος, ο τρόπος της συλλήψεως άφραστος. Άγγελος λειτουργεί τω θαύματι παρθενική γαστήρ τον Υίόν υποδέχεται, Πνεύμα άγιον καταπέμπεται Πατήρ άνωθεν ευδοκεί, και το συνάλλαγμα κατά κοινήν πραγματεύεται βούλησιν εν ω και δι' ου σωθέντες, συνωδά τω Γαβριήλ, προς την Παρθένον βοήοωμεν χαίρε, κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά σου, εξ ης ή σωτηρία, Χριστός ο Θεός ημών, την καθ' ημάς προσλαβόμενος φύσιν προς εαυτόν έπανήγαγεν».

Οι αρχές της εορτής του Ευαγγελισμού δεν είναι επακριβώς γνωστές. Το γεγονός ότι η Αγία Ελένη έκτισε στη Ναζαρέτ βασιλική, στην οποία περιλαμβανόταν κατά παράδοση ο οίκος της Θεοτόκου, όπου αυτή δέχθηκε τον Ευαγγελισμό, επέδρασε ίσως στη σύσταση τοπικής εορτής. Οι πρώτες μαρτυρίες περί αυτής ευρίσκονται στον Άγιο Πρόκλο, Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, το 430 μ.Χ. και στο Πασχάλιον Χρονικόν (624 μ.Χ.), όπου χαρακτηρίζεται ως συσταθείσα στις 25 Μαρτίου από τους θεοφόρους δασκάλους. Η μεγαλοπρεπής πανήγυρη του Ευαγγελισμού ετελείτο από τους Βυζαντινούς στο ναό των Χαλκοπρατείων, όπου παρίσταντο και οι αυτοκράτορες.

Ἀπολυτίκιον  (Κατέβασμα)
Ἦχος δ’.
Σήμερον τῆς σωτηρίας ἡμῶν τό Κεφάλαιον, καί τοῦ ἀπ᾽ αἰῶνος Μυστηρίου ἡ φανέρωσις· ὁ Υἱός τοῦ Θεοῦ, Υἱός τῆς Παρθένου γίνεται, καί Γαβριήλ τὴν χάριν εὐαγγελίζεται. Διό καὶ ἡμεῖς σὺν αὐτῷ τῇ Θεοτόκῳ βοήσωμεν· Χαῖρε Κεχαριτωμένη, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ.

Κοντάκιον
Ἦχος πλ. δ’.
Τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ τά νικητήρια, ὡς λυτρωθεῖσα τῶν δεινῶν εὐχαριστήρια, ἀναγράφω σοι ἡ Πόλις σου Θεοτόκε. Ἀλλ᾽ ὡς ἔχουσα τό κράτος ἀπροσμάχητον, ἐκ παντοίων με κινδύνων ἐλευθέρωσον, ἵνα κράζω σοι· Χαῖρε νύμφη ἀνύμφευτε.

Κάθισμα
Ἦχος α'. Τὸν τάφον σου Σωτὴρ.
Ὁ μέγας Στρατηγός, τῶν ἀΰλων ταγμάτων, εἰς πόλιν Ναζαρέτ, ἐπιστὰς Βασιλέα, μηνύει σοι Ἄχραντε, τῶν αἰώνων καὶ Κύριον· Χαῖρε, λέγων σοι, Εὐλογημένη Μαρία, ἀκατάληπτον, καὶ ἀνερμήνευτον θαῦμα, βροτῶν ἡ ἀνάκλησις.

Ἕτερον Κάθισμα
Ἦχος γ'. Τὴν ὡραιότητα.
Σήμερον ἅπασα κτίσις ἀγάλλεται, ὅτι τὸ χαῖρέ σοι φωνεῖ Ἀρχάγγελος, εὐλογημένη σὺ Σεμνή, καὶ Ἄχραντε πανάμωμε. Σήμερον τοῦ ὄφεως, ἀμαυροῦται τὸ φρύαγμα· ἀρᾶς γὰρ διαλέλυται, τοῦ Προπάτορος σύνδεσμος. Διὸ καὶ κατὰ πάντα βοῶμέν σοι· Χαῖρε ἡ Κεχαριτωμένη.

Ἕτερον Κάθισμα
Ἦχος δ'. Κατεπλάγη Ἰωσὴφ.
Γαβριὴλ ἐξ οὐρανοῦ, τὸ Χαῖρε κράζει τῇ σεμνῇ, ὅτι συλλήψῃ ἐν γαστρί, τὸν προαιώνιον Θεόν, τὸν διὰ λόγου τὰ πέρατα συστησάμενον· ὅθεν Μαριὰμ ἀπεφθέγγετο· Ἄνανδρός εἰμι, καὶ πῶς τέξω Υἱόν; ἄσπορον γονὴν τὶς ἑώρακε; καὶ ἑρμηνεύων ἔλεγεν ὁ Ἄγγελος, τῇ Θεοτόκῳ καὶ Παρθένῳ· Ἐλεύσεταί σοι· Ἅγιον Πνεῦμα, καὶ δύναμις Ὑψίστου ἐπισκιάσει σοι.

Ἕτερον Κάθισμα
Ἦχος πλ. δ'.Αὐλῶν ποιμενικῶν.
Ὁ Λόγος τοῦ Θεοῦ, ἐπὶ γῆς νῦν κατῆλθεν, ὁ Ἄγγελος βοῶν, τῇ Παρθένῳ ἐπέστη· Χαῖρε Εὐλογημένη, ἡ τὴν σφραγῖδα μόνη φυλάξασα, ἐν μήτρᾳ δεξαμένη, τὸν πρὸ αἰώνων Λόγον καὶ Κύριον, ἵνα ἐκ πλάνης σώσῃ ὡς Θεός, τὸ γένος τῶν ἀνθρώπων.

Ὁ Οἶκος
Ἄγγελος πρωτοστάτης, οὐρανόθεν ἐπέμφθη, εἰπεῖν τῇ Θεοτόκῳ τὸ Χαῖρε καὶ σὺν τῇ ἀσωμάτῳ φωνῇ, σωματούμενόν σε θεωρῶν Κύριε, ἐξίστατο καὶ ἵστατο, κραυγάζων πρὸς αὐτὴν τοιαῦτα.
Χαῖρε, δι' ἧς ἡ χαρὰ ἐκλάμψει,
χαῖρε, δι' ἧς ἡ ἀρὰ ἐκλείψει.
Χαῖρε, τοῦ πεσόντος , Ἀδὰμ ἡ ἀνάκλησις,
χαῖρε τῶν δακρύων τῆς Εὔας ἡ λύτρωσις.
Χαῖρε, ὕψος δυσανάβατον ἀνθρωπίνοις λογισμοῖς,
χαῖρε, βάθος δυσθεώρητον καὶ Ἀγγέλων ὀφθαλμοῖς.
Χαῖρε, ὅτι ὑπάρχεις Βασιλέως καθέδρα,
χαῖρε, ὅτι βαστάζεις τὸν βαστάζοντα πάντα.
Χαῖρε, ἀστὴρ ἐμφαίνων τὸν Ἥλιον,
χαῖρε, γαστὴρ ἐνθέου σαρκώσεως.
Χαῖρε, δι' ἧς νεουργεῖται ἡ κτίσις,
χαῖρε, δι' ἧς βρεφουργεῖται ὁ Κτίστης.
Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε.

Μεγαλυνάριον
Νῦν εὐαγγελίζεται Γαβριήλ, τὸ χαῖρε κραυγάζων, μετὰ δέους τῇ Μαριάμ. Ὢ τοῦ ξένου τρόπου! ἐν μήτρᾳ γὰρ ἀχράντῳ, συνείληπται ὁ Πλάστης σῴζων ὃν ἔπλασε.

http://www.saint.gr

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821-Αφιέρωμα στους επαναστάτες του 1821!


25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
Βίντεο 8 λεπτών, στο youtube

ΕΙΚΟΝΕΣ
Γέρος του Μοριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης - Αετός της Ρούμελης Καραϊσκάκης
Παλαιών Πατρών Γερμανός
Έξοδος Μεσολογγίου - Αθανάσιος Διάκος - Αλέξανδρος Υψηλάντης
Κανάρης - Μακρυγιάννης  - Μπότσαρης
Μαντώ Μαυρογένους - Μιαούλης - Μπουμπουλίνα - Ανδρούτσος - Παπανικολής
Παπαφλέσσας - Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης - Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος

"Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή..."


Η ''ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ'' ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Το εθνικιστικό ιστολόγιο ''ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ'' εύχεται χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες καθώς και καλή λευτεριά στην σκλαβωμένη Πατρίδα μας. Λευτεριά από τα ξένα κέντρα που πολεμούν την Πατρίδα,λευτεριά από όλους αυτούς τους προδότες πολιτικάντηδες που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα και από όλους τους λαθρομετανάστες που έχουν κάνει την Ελλάδα Ισλαμική αποικία. Χρόνια πολλά και σε όλους τους Ορθόδοξους για αυτήν την μεγάλη ημέρα της Χριστιανοσύνης του Ευαγγελισμού. Η Εθνική παλιγγενεσία του 1821 να μας οδηγεί σε νέους αγώνες για την πατρίδα. Ας παραδειγματιστούμε από αυτούς τους Ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα και ο καθένας να κάνει από μόνος του κάτι σωστό για την Πατρίδα.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΖΗΤΩ Η 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΡΑΒΟΦΩΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

ert
Δε φτάνει που οι «προοδευτικοί» της ΕΡΤ έβγαλαν στον αέρα αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων (μόνο για «προσφυγάκια», αμ πως;), αλλά οι εκφωνητές του αποκαλούν και τα Σκόπια «Μακεδονία».   
Προφανώς, το έκαναν οι συριζομανείς τώρα που είναι ο υπουργοπάνος Καμμένος στην Αμέρικα. Σίγουρα αν ήταν εδώ δε θα τολμούσαν!

Πως; Γύρισε ο… Μακεδονομάχος μας; Και πως δεν το πήρε χαμπάρι, να στήσει σώου και να απαιτήσει «ή εγώ ή ο διευθυντής της ΕΡΤ», μέχρι την Πέμπτη το πρωί στις 9; 
http://ethnikismos.net

SOS !!! Σηκώσανε σημαία των Τζιχαντιστών στην Θεσσαλονίκη!


 947342_10207817715794399_1577035894184492317_n
Δείτε το παρακάτω βίντεο που προέρχεται από την Θεσσαλονίκη.
4567890-OIG
4567890
947342_10207817715794399_1577035894184492317_n
alert51.com

Δελτίο ειδήσεων με Ισλαμική μαντήλα στην Ελληνική τηλεόραση…!!!(ΦΩΤΟ)

12795294_200094923701796_6392751645295383916_n

Το αποκαλούν δελτίο ειδήσεων για πρόσφυγες αλλά στην ουσία είναι η άλωση της Ελλάδας.. Να γιατί  άνοιξαν την ΕΡΤ οι ξεπουλημένοι και προδότες  της Αριστεράς… Φρίξτε ελεύθερα… Και διαδώστε να γυρίσει το μάτι και άλλων Ελλήνων που δεν αντέχουν άλλο την σκλαβιά που γίνεται όλο και χειρότερη….
12795294_200094923701796_6392751645295383916_n
FGHFGHFGHFGH
stoxos.gr

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ-ΒΙΝΤΕΟ


Είναι πραγματικά συγκλονιστικές οι καταγγελίες του Μητροπολίτη Καισαριανής Δανιήλ για ένα περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ πήγε να μοιράσει τρόφιμα στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται εκεί.

Όπως καταγγέλει ο Σεβασμιώτατος Καισαριανής σήμερα στην Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, κάποιος από τις ΜΚΟ (;) που βρίσκονται εκεί πλησίασε τον Επίσκοπο Πειραιώς ζητώντας του επίμονα να βγάλει το σκουφάκι με τον Σταυρό που φορούσε, γιατί ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!

Όταν ο κ. Σεραφείμ αντέδρασε δυναμικά, παρενέβη ο Λιμενάρχης που βρισκόταν εκεί και, απαντώντας στις διαμαρτυρίες του Μητροπολίτη, του είπε πως «ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ»!!!

Πρόκειται για τρομακτική καταγγελία που πρέπει να μας βάλει όλους σε προβληματισμό: Είναι δυνατόν ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ξένης χώρας να δρουν ανεξέλεγκτα στο ελληνικό έδαφος; Και ποια είναι η σχέση τους με τους πρόσφυγες; Μήπως ισχύουν τελικά όσα φωνάζουμε χρόνια, πως δηλαδή υπάρχει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, με στρατιές προσφύγων και μεταναστών που στέλνονται εδώ με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τις πλούσιες αραβικές χώρες;;;

Και κάτι ακόμα: Μήπως, τελικά, όλη αυτή η...επιχείρηση φιλανθρωπίας τόσο από την Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία όσο και από άλλους, αποπροσανατολίζει από τα παραπάνω ερωτήματα που είναι και τα σημαντικότερα;

Ο καθένας, ας βγάλει τα συμπεράσματά του...!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ:

hellas-orthodoxy.blogspot.com

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ... «ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ... ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΟΕΣ... ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ»...!!

Η ώρα της ευθύνης έχει έρθει, λέει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς και εκπέμπει σήμα κινδύνου για τη χώρα μας. Πρέπει να μιλήσουμε τώρα για την εθνική ασφάλεια και να κάνουμε όλα όσα προβλέπουν τα σχέδια και η κοινή λογική για περιπτώσεις κρίσης, υποστηρίζει με γραπτή δήλωσή του στο Onalert.gr. Συγκεκριμένα, αναφέρει:
"Επρεπε να τρανταχτεί το αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών από τις εκρήξεις και να θρηνήσει το Βέλγιο θύματα ,για να αρχίσουμε να ανησυχούμε για θέματα ασφαλείας ή για να το θέσω καλύτερα για την Εθνική ασφάλεια.Μέχρι σήμερα όποιος τολμούσε να θέσει θέματα εθνικής ασφαλείας και εθνικών συμφερόντων σε σχέση με το προσφυγικό ήταν φασίστας ή δεν ήταν πολιτικώς ορθώς. Σε καθε περίπτωση δεν διήπετο από ανθρωπιστικές αρχές .
Ξεκινώ από το ότι δεν είμαι ξενοφοβικός και διέπομαι από ανθρωπιστικές αρχές και το έχω αποδείξει κι έμπρακτα σε επιχειρήσεις υποστήριξης της ειρήνης που έχω διοικήσει μονάδες του Ελληνικού Στρατού, οι οποίες διακρίθηκαν για την εκτέλεση της αποστολής τους με ανθρωπιά, αμεροληψία κι ευγένεια. Με καλοσύνη κι ανιδιοτέλεια που διακρίνει τον Ελληνα .
Δεν μπορώ όμως να μη θλίβομαι με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε το προσφυγικό, όσον αφορά τα θέματα εθνικών συμφερόντων κι εθνικής ασφάλειας. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μάθει να τα τραβάμε όλα στα άκρα. Δεν μπορούμε δηλαδή να συνδυάσουμε και τον ανθρωπισμό μας αλλά και να διατηρούμε την εθνική ασφάλεια και να εξυπηρετούμε τα εθνικά συμφέροντά μας;
Αντε και να δεχθώ ότι για λόγους ανθρωπισμού αλλάξαμε την πολιτική μας του 2014, οπότε και είχαμε περι τους 80.000 παράνομα εισελθόντες στην χώρα σε σχέση με τους 800.000 του 2015, δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι από το καλοκαίρι και μετά του 2015, η Γερμανική πολιτική άλλαξε και σταδιακά έκλειναν τα σύνορα τους αλλά και τα σύνορα των υπολοίπων χωρών, Δυτ.Βαλκανίων, Βίσεγκραντ κλπ;
Τι πιό λογικό να αλλάξουμε κι εμείς την πολιτική μας γραμμή, απόλυτα δικαιολογημένα και σύμφωνα με την πρακτική και των υπολοίπων χωρών.
Τι άραγε μας κρατά αυτή την στιγμή και δεν αλλάζουμε την πολιτική μας; Η μόλις υπογραφείσα συμφωνία στις Βρυξέλλες, η οποία πρακτικά δεν θα εφαρμοσθεί;
Θα διερωτηθεί κανείς και τι να κάνουμε πρακτικά. Είναι απλό:
  1. Να κηρύξουμε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
  2. Να κλείσουμε τα σύνορά μας κι εμείς για λόγους ασφαλείας.
  3. Να ενισχύσουμε τις ναυτικές μας δυνάμεις στο Αιγαίο και να αναχαιτίζουμε τις προσφυγικές ροές, ενέργεια εφικτή.
  4. Να φιλοξενήσουμε σε κλειστού τύπου φιλοξενίας σημεία τους πρόσφυγες/μετανάστες εντός της χώρας.
  5. Να απελάσουμε τους παράνομα εισελθόντες στην χώρα μετανάστες.
  6. Όλες οι κινήσεις να γίνονται με συνοδεία αστυνομικών οργάνων και να διατεθούν αστυνομικές δυνάμεις στα σημεία φιλοξενίας.
  7. Να ενισχύσουμε την ασφάλεια μας, σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια σε δημόσιους χώρους και κοινωφελείς εγκαταστάσεις, αδειάζοντάς τα λιμάνια Πειραιά, την Ειδομένη κλπ από πρόσφυγες.
  8. Να ενισχύσουμε τις επαφές μας με την Γιουροπόλ .
  9. Να ενισχύσουμε τα μέτρα ηλεκτρονικής ασφαλείας, ασφάλειας κυβερνοχώρου κλπ.
  10. Να θέσουμε σε ετοιμότητα τις αντιτρομοκρατικές μας μονάδες.
  11. Να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να εξασφαλίσουμε τα εθνικά συμφέροντα της χώρας. Αυτό αναγράφει η ΠΕΑ της χώρας και ας μην ξεχνά η κυβέρνηση ότι ασκεί την εξουσία της από τον λαό, για τον λαό και το Έθνος. Εντολοδότης είναι ο κυρίαρχος λαός, αυτής της χώρας, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Κι άν επιθυμούμε να παρέχουμε ανακούφιση σε πληθυσμούς που κινδυνεύουν στην χώρα τους, πράγμα που οφείλουμε να κάνουμε σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες, θα πρέπει πρώτα να υπάρχει αυτή η χώρα και να λειτουργεί
Θα πεί πάλι κάποιος ότι κινδυνολογούμε, διότι δεν έχει υπάρξει περιστατικό τρομοκρατίας στην χώρα μας, οπότε εμείς παρακολουθούμε την κατάσταση κι είμαστε έτοιμοι να επέμβουμε, όπως αναφέρουν όλα τα ανακοινωθέντα μετά από οποιαδήποτε κυβερνητική σύσκεψη.
Η απάντηση είναι το προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν, διότι στην κατάσταση που βρισκόμαστε ένα περιστατικό με ανάμειξη τρομοκρατών, από πρόσφυγες /μετανάστες θα έχει συνέπειες που δεν είναι δυνατόν να υπολογισθούν από τωρα. Η Ευρώπη βρίσκεται σε πόλεμο ή καλύτερα αντιμετωπίζει ανταρτοπόλεμο.Η Ελλάδα τι προτίθεται να κάνει;".
http://www.stoxos.gr

Το παραδέχτηκε και η Δούρου: Η Χρυσή Αυγή έχει διψήφιο ποσοστό! ΒΙΝΤΕΟ

Το παραδέχτηκε και η Δούρου: Η Χρυσή Αυγή έχει διψήφιο ποσοστό! ΒΙΝΤΕΟ
Μπορεί οι συστημικοί δημοσκόποι, οι οποίοι κάθε εκλογική Κυριακή ξεφτιλίζονται και κρύβονται στα λαγούμια τους, να επιμένουν ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι τρίτο κόμμα, αλλά δεν ξεπερνά το 7%, η Δούρου όμως τους εξέθεσε.
Η περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στην Ολομέλεια του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης και με αφορμή των χθεσινών πολύνεκρων επιθέσεων στις Βρυξέλλες δήλωσε: "Συζητάμε σήμερα έχοντας μπροστά μας την υποχρέωση να ορθώσουμε τείχος κατά της ισλαμοφοβίας, αλλά και του αντισημιτισμού και του νεοναζισμού. Μην ξεχνάτε ότι προέρχομαι από τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, αλλά έχει νεοναζιστικό κόμμα με διψήφιο ποσοστό".
Ερώτηση κρίσεως: Η Δούρου που έχει αποκαλέσει επανειλημμένως την Χρυσή Αυγή... νεοναζιστικό κόμμα, ποιους εννοεί στην προκείμενη περίπτωση;
Και αν εννοεί την Χρυσή Αυγή - που προφανώς αυτήν εννοεί - γιατί κανένας δημοσκόπος δεν τόλμησε να πει την αλήθεια, ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή ξεπερνά το 10%;

http://www.xryshaygh.com

Ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Καβάλα αποκαθήλωσαν την εικόνα της Παναγίας και παραπονέθηκαν για τις καμπάνες

Πρωτοφανές: Ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Καβάλα αποκαθήλωσαν την εικόνα της Παναγίας και παραπονέθηκαν για τις καμπάνες
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας της Καβάλας κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και εν μέσω Σαρακοστής φανατικοί ισλαμιστές μουσουλμάνοι αποκαθήλωσαν με μια προκλητική ενέργεια την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν στο κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης. Η διαπίστωση αυτή έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια των εθελοντών και δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έλειπε η εικόνα της Παναγίας και παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, με την επικράτηση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι στο νομό Καβάλας υπάρχουν δύο άτυπα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, το πρώτο βρίσκεται στον δήμο Καβάλας όπου έχει μετατραπεί το εκθεσιακό κέντρο της Ν. Καρβάλης σε άτυπο hot spot και το δεύτερο βρίσκεται στον δήμο Παγγαίου όπου έχει μετατραπεί το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης σε άτυπο hot spot. Στο συγκεκριμένο hot spot έχουν οδηγηθεί 209 λαθρομετανάστες από τις αρχές Μαρτίου και λυμαίνονται έναν χώρο που έχει κατασκευαστεί με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού για να εξυπηρέτηση την νεολαία και τους αθλητικούς συλλόγους του δήμου και όχι τους λαθροέποικους - εισβολείς.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι τα ακραία και προκλητικά μουσουλμανικά στοιχεία δεν δίστασαν σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να απαιτήσουν ακόμα και από τον ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου να μην χτυπά τις καμπάνες γιατί ο ήχος τους προκαλεί τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πετάξουν ακόμα και να ποδοπατήσουν μην κάνοντας αποδεκτές τις λειτουργιές (πρόσφορο) που εστάλησαν από την Μητρόπολη Ελευθερούπολης για την σίτισή τους.
Αμέσως μετά την εμφάνιση του δημοσιεύματος υπήρξε διάψευση τόσο από τον δήμο όσο και από την Μητρόπολη Ελευθερούπολης, ωστόσο το ζήτημα ακόμα διερευνάται. Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να δούμε ένα άλλο περιστατικό που έχει επιβεβαιωθεί από πολλά τοπικά δημοσιεύματα. Αυτό αφορά την καταγγελία μιας Χριστιανής από την Συρία που φιλοξενούνταν στο άλλο hot spot της Ν. Καρβάλης. Η συγκεκριμένη καταγγέλλει ότι φοβάται τους Ισλαμιστές που βρίσκονται στο ίδιο κέντρο φιλοξενίας και κρύβουν τον σταυρό που φοράνε γιατί το Ισλάμ θρέφει μεγάλο μίσος για τον Χριστιανούς, άλλωστε η ίδια λέει ότι οι Ισλαμιστές στην Συρία πυροβόλησαν στο πόδι τον άντρα της επειδή ήταν Χριστιανός και τους ζήτησαν να απαρνηθούν την πίστη τους αλλιώς θα τους αποκεφαλίσου όπως αξίζει σε αμαρτωλούς.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες για την ασφάλεια της συγκεκριμένης οικογένειας Χριστιανών από την Συρία αναγκάστηκε ο δήμος να τους μεταφέρει σε άλλο χώρο γιατί υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την σωματική τους ακεραιότητα.
Ίσως κάποιοι να πιστεύουν ότι κινδυνολογούμε ή ότι γινόμαστε υπερβολικοί αλλά τα τελευταία δρώμενα της πολιτικής σκηνής μας επιβεβαιώνουν καθημερινά με την συμμορία του Σύριζα θέλει να επιβάλλει ένα άθεο πολυπολιτισμικό κράτος σε μια χώρα που το 97% των Ελλήνων αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

http://www.xryshaygh.com