Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε την προδοτική επιστολή Τσακαλώτου προς τους δανειστές!

Όνειδος η επιστολή Τσακαλώτου - Απόλυτη υποταγή στους δανειστές
Βγήκε επιτέλους στην δημοσιότητα η περιβόητη επιστολή Τσακαλώτου προς τον Ντάισελμπλουμ, που οδήγησε τους διεθνείς τοκογλύφους να άρουν τις δηλώσεις τους περί "παγώματος των μέτρων" για το δημόσιο χρέος και όλα τα υπόλοιπα, που συζητήθηκαν την επαύριο των εξαγγελιών Τσίπρα.
Αυτό που αντιλαμβάνεται ο καθένας διαβάζοντας το περιεχόμενο της επιστολής είναι το "γιατί" οι συριζαίοι δεν ήθελαν με τίποτα να την δώσουν στην δημοσιότητα. Αυτό έγινε διότι πρόκειται για ένα μνημείο δουλοπρέπειας και μειοδοσίας που τους καθιστά και επισήμως λούστρους των διεθνών τοκογλύφων, εφάμιλλων σε γυάλισμα με τους νεοδημοκράτες.
Συγκεκριμένα, ο Τσακαλώτος στην επιστολή αναφέρει:
"Σας παρακαλώ σημειώστε ότι τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και εγώ το έχουμε κάνει σαφές και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ότι πρόκειται για άπαξ πληρωμή και δεν υπάρχει πρόθεση να είναι μόνιμη."
"οι ελληνικές αρχές θα ενεργοποιήσουν τον δημοσιονομικό κόφτη στις συντάξεις σε περίπτωση που τα στοιχεία που θα επικυρωθούν από την Eurostat δείξουν ότι οι συμφωνηθέντες στόχοι δεν έχουν επιτευχθεί"
"Αναγνωρίζω ότι μέτρα με δημοσιονομικό αντίκτυπο οφείλουν πρώτα να συζητούνται και να συμφωνούνται με τους θεσμούς, όπως προβλέπεται από τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τα μνημόνια."
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση:
"Η επιστολή Τσακαλώτου αποτελεί όνειδος και μνημείο εθνικής μειοδοσίας και υποταγής στις ξένες δυνάμεις που διοικούν την Πατρίδα μας. Ο Τσίπρας είναι υποχείριο των δανειστών και εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία στην διεθνή τοκογλυφία και την γερμανική οικονομική ολιγαρχία. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση καταγγελία του εθνοκτόνου μνημονίου, την διαγραφή του παρανόμου χρέους και την ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας."
Δείτε την επιστολή:




http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: