Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Επέλαση του ΕΛΑΜ και στις δημοτικές εκλογές: 14 Εθνικιστές εξελέγησαν σε όλα τα τοπικά Συμβούλια της Κύπρου μας!

Επέλαση του ΕΛΑΜ και στις δημοτικές εκλογές: 14 Εθνικιστές εξελέγησαν σε όλα τα τοπικά Συμβούλια της Κύπρου μας!
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), έχει πετύχει μια σπουδαία νίκη στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τον λαό να στέλλει Έλληνες Εθνικιστές στα Δημοτικά Συμβούλια για να τον εκπροσωπήσουν. Αποδεικνύεται πως πλέον το Ε.ΛΑ.Μ. έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις του κόσμου ως η μόνη Πολιτική Δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα κακώς έχοντα.
Οι υποψήφιοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ), έχουν καταφέρει να εκλεγούν σε όλα σχεδόν τα δημοτικά συμβούλια τα οποία το κίνημα έχει λάβει μέρος στις δημοτικές Εκλογές.
Στη Λεμεσό, στην Αμμόχωστο, στην Λάρνακα, στην Πάφο, στον Στρόβολο, στον Ύψωνα και στο Παραλίμνι έχουμε πετύχει την είσοδο στα δημοτικά συμβούλια με ένα σύμβουλο, καταφέρνοντας μια περήφανη νίκη.
Σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό ήταν η επιτυχία του Εθνικιστικού κινήματος στις κοινότητες που κατεβηκαν συνδυασμοί του ΕΛΑΜ, όπου τα ποσοστά του κινήματος ήταν θεαματικά.
Ακολουθούν αναλυτικά οι Δημοτικοί/Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).
Επαρχία Λευκωσίας:
Στρόβολος – Γιώργος Χατζηιωάννου
Επαρχία Λεμεσού:
Λεμεσός – Φοίβος Αλκηβιάδης
Ύψωνας – Παναγιώτης Παναγιώτου
Άγιος Τύχωνας – Γιώργος Ηρακλέους
Επαρχία Αμμοχώστου:
Αμμόχωστος – Πόλυς Ευαγγελίδης
Παραλίμνι – Στάθης Κωνσταντίνου
Επαρχία Λάρνακας:
Λάρνακα – Σωτήρης Ιωάννου
Κοφίνου – Ανδρέας Κωνσταντινίδης
Επαρχία Πάφου:
Πάφος – Μιχαλάκης Μιχαήλ
Έμπα – Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
Χλώρακα – Λοΐζος Λοΐζου
Κονιά –  Σωκράτης Σωκράτους, Κλείτος Κυπριανού
Λετύμπου – Πανίκος Ζαχαρία

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταρχάς θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που με την ψήφο τους παρέμειναν πιστοί, δίνοντας όρκο ανυποχώρητου αγώνα, στο πλευρό του Κινήματος μας.
Μετά την μεγάλη επιτυχία των Βουλευτικών εκλογών, ήρθε και η επιτυχία στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλέον το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πέρα από αντιπροσώπευση στην Βουλή θα έχει και στις τοπικές κοινωνίες, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο την εκλογική του δύναμη.
Για μας δεν είναι μέρα για πανηγυρισμούς, αντιθέτως έχουμε αντίληψη των κοινωνικών πραγματικοτήτων και δηλώνουμε ότι θα εκμεταλλευτούμε την αντιπροσώπευση μας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Θέλουμε και έχουμε καθήκον να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: