Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Αποστολή βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του Vlaams Belang στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση - Φωτορεπορτάζ

Αποστολή βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του Vlaams Belang στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση - Φωτορεπορτάζ
Μεικτό κλιμάκιο Ελλήνων και Βέλγων βουλευτών, καθώς και στελεχών της Χρυσής Αυγής και του Vlaams Belang, με επικεφαλής τους Ιωάννη Λαγό και Ηλία Κασιδιάρη, τους Φλαμανδούς βουλευτές Filip Dewinter, Jan Penris, Frank Creyelman και την Γερουσιαστή Anke Van dermeersch επισκέφθηκαν τα νησιά της Χίου και της Λέσβου. Αποστολή μας η καταγραφή των ακραίων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί σε αυτά λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.
Το μεικτό κλιμάκιο πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό συναντήσεων με τις τοπικές Αρχές των νησιών, φορείς και προσωπικότητες. Ενημερώθηκε ιδίοις όμμασι για την κατάσταση στα hot-spot της Μόριας και της Σούδας (στο οποίο έβαλαν φωτιά οι… ένοικοί του μία μόλις ημέρα μετά την αναχώρησή μας). Ακολουθεί φωτορεπορτάζ με στιγμιότυπα από την αποστολή.
Ενημέρωση από τον Λιμενάρχη Χίου και το επιτελείο του:

Επίσκεψη στα σκάφη που σταθμεύουν στον Λιμένα της Χίου:

Στην Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού, όπου ενημερωθήκαμε για την έξαρση της εγκληματικότητας που προκάλεσαν οι ροές των λαθρομεταναστών:


Το hot-spot της Σούδας (λίγες ώρες πριν το κάψουν οι λαθρομετανάστες):

Εικόνες από τη Μόρια: Προϋπολογισμός έργου 6.167.750 ευρώ (λεφτά υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες!) – Αστυνομικά οχήματα και μία πινακίδα στα αραβικά:

Στο πλαίσιο της περιοδείας το κλιμάκιό μας επισκέφθηκε την Ιερά Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Λέσβου. Τραγική ειρωνεία: η ιερή εικόνα του Ταξιάρχη δημιουργήθηκε - σύμφωνα με την παράδοση - από χώμα και από το αίμα των μοναχών που σφαγιάστηκαν από τους ισλαμιστές εισβολείς (σαρακηνούς πειρατές) των βυζαντινών χρόνων.


Οι βουλευτές του Vlaams Belang στο γραφείο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής λίγο πριν την αναχώρησή μας για τα νησιά:


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: