Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Οι λαοί αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση! Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ!

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ
Απέναντι σε όλους και σε όλα. Ενάντια σε ένα παγκόσμιο κατεστημένο που ήθελε σώνει και καλά το τσιράκι των Σιωνιστών την Χίλαρι Κλίντον νικήτρια. Ο πατριώτης Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ο Τραμπ ο όποιος πολεμήθηκε από όλο το κατεστημένο από τους δημοσιογράφους,τους καλλιτέχνες ακόμα και από ομοϊδεάτες του στο κόμμα,κέρδισε την ψήφο του αμερικανικού λαού και αυτό απέδειξε για άλλη μια φορά ότι όλοι οι λαοί και τα έθνη αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση που τα σιωνιστικά αφεντικά θέλουν να επιβάλλουν.
Ο Τραμπ είναι υπέρ του διαλόγου με την Μόσχα,βγήκε δημοσίως και παραδέχθηκε τα λάθη των ΗΠΑ σε ότι αφορά την εξωτερική τους πολιτική στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική σχετικά με την ''Αραβική άνοιξη''.
Επίσης στο εσωτερικό τάχθηκε κατά της παράνομης λαθρομετανάστευσης από πλευράς ισπανόφωνων στις ΗΠΑ και υποσχέθηκε ότι θα χτίσει ένα φράχτη για να σταματήσει τις παράνομες ροές μεταναστών.
Από την άλλη σε βαριά κατάθλιψη έχουν πέσει όλα τα εγχώρια και ξένα παπαγαλάκια που υποστήριζαν με πάθος την Κλίντον, ξέρετε αυτής που ο άντρας είχε αιματοκυλήσει τα Βαλκάνια.
Αντίθετα η ελληνική ομογένεια στην συντριπτική της πλειοψηφία στήριξε Τραμπ,καθότι είναι γνώστες οι ανθελληνικές θέσεις της Κλίντον.
Ευχαριστήρια έστειλε ο Πούτιν στον Τράμπ,καθώς και η Μαρί Λεπέν. Ενώ από ελληνικής πλευράς το μόνο κόμμα που στήριξε τον Τραμπ είναι Χρυσή Αυγή.

Οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές χαιρετίζουμε την νίκη του Τραμπ και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες τόσο στην Ελλάδα,όσο και στην Ευρώπη.

''ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: