Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Γιωτόπουλος δείχνει ΠΑΣΟΚ πίσω από την ασύλληπτη ηγεσία της 17 Νοέμβρη

Γιωτόπουλος δείχνει ΠΑΣΟΚ πίσω από την ασύλληπτη ηγεσία της 17 Νοέμβρη
Από τότε που οι «αρχές» ανακοίνωσαν ότι «εξαρθρώθηκε» η κομμουνιστική τρομοκρατική οργάνωση 17 Ν. (2002), η Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει ότι η υπόθεση έκλεισε άρον-άρον και ότι δεν συνελήφθησαν ούτε οι μισοί τρομοκράτες! Τα ίδια είχε καταγγείλει και για τον ΕΛΑ, που ενώ υπήρξε η μαζικότερη τρομοκρατική οργάνωση, μόνον… πέντε συντρόφια κατηγορήθηκαν ως μέλη της και δεν είχαν καμμιά ουσιαστική συνέπεια…
Και να τώρα, 14 χρόνια αργότερα, που το ένοχο μυστικό της μεταπολίτευσης, η κόκκινη τρομοκρατία, επανέρχεται στην επικαιρότητα, δικαιώνοντας απολύτως τις θέσεις του Κινήματός μας.
Η επαναφορά γίνεται με επιστολή του φερόμενου ως «αρχηγού» της 17Ν., Αλέξανδρου Γιωτόπουλου στην εφημερίδα «Έθνος», όπου καταγγέλλονται σημεία και τέρατα!
Όπως, λοιπόν, καταγγέλλει ο Γιωτόπουλος (ο οποίος, για να είμαστε δίκαιοι, καταδικάστηκε χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία εναντίον του…), η «εξάρθρωση» ήταν στημένη από τις μυστικές υπηρεσίες, που άφησαν στο απυρόβλητο οχτώ τρομοκράτες της 17 Ν., που είχαν πάρει μέρος σε αιματηρές ενέργειες της συμμορίας, με νεκρούς και τραυματίες. Τα επίμαχα σημεία της επιστολής Γιωτόπουλου:
"Στο παράνομο σπίτι-γιάφκα της 17Ν που αποκαλύφθηκε το 2002 υπήρχε ένα όπλο που έκαιγε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το όπλο αυτό δεν βρέθηκε. Ποιος το εξαφάνισε; Οι μυστικές υπηρεσίες; Κάποιος από τους συλληφθέντες που συνεργάστηκε με τις αρχές; Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή θα 'πρεπε να βρεθούν επίσης σημαντικά χειρόγραφα του ίδιου προσώπου. Ούτε αυτά βρέθηκαν. Ποιος τα εξαφάνισε; Υπήρξαν επιβαρυντικές καταθέσεις εναντίον του ίδιου και εναντίον άλλων δύο κολλητών του από συλληφθέντες που συνεργάστηκαν με τις αρχές.
Καταθέσεις περισσότερες από μία. Ποιος έδωσε εντολή να αγνοηθούν, να μπουν στο αρχείο; Οι τρεις αυτοί συνδέονται με άλλους πέντε. Απ' αυτή την ομάδα των τουλάχιστον οκτώ ορισμένοι είχαν άμεση συμμετοχή σε ανθρωποκτονίες. Άλλοι σε βίαιες ενέργειες σοβαρές που προκάλεσαν τραυματισμούς. Ενώ η δραστηριότητα των πιο ασήμαντων ήταν πιο ουσιαστική και πιο συνειδητή απ' αυτή ορισμένων που καταδικάστηκαν στη δίκη σε σχετικά μικρές ποινές και εξέτισαν πραγματική ποινή άνω των 5 χρόνων. Κανένας από αυτούς δεν συνελήφθη. Γιατί;
Ο πρώτος, κυριότερος και καθοριστικός (λόγος) είναι ότι οδηγούσαν σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, τον οποίο δεν ήθελαν να αγγίξουν. Που δεν είναι βέβαια η αριστερά είτε κοινοβουλευτική είτε εξωκοινοβουλευτική. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αν συλλαμβάνονταν έστω 2 η 3 από αυτούς δεν υπήρχε περίπτωση να καταδικαστώ ως ηθικός αυτουργός.
Γιατί το προφίλ τους τόσο το πολιτικό όσο και το επαγγελματικό είχε κάποια βαρύτητα και δεν θα μπορούσαν να τους παρουσιάσουν ως απλά ενεργούμενα που εκτελούν τυφλά εντολές μου. Οι παλιοί μου φίλοι της δικτατορικής περιόδου χρησιμοποιήθηκαν ως μανδύας πίσω από τον οποίο τους έκρυψαν. Δεν έχαναν ευκαιρία να αφήνουν ανοιχτά υπονοούμενα ότι αυτοί ήταν τα μέλη της 17Ν.”
(ΥΓ): Σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκαν οι ασύλληπτοι τρομοκράτες, τον οποίο ο Γιωτόπουλος δεν κατατάσσει στην αριστερά; Στο ΠΑΣΟΚ, ασφαλώς! Το οποίο ήταν πίσω από την κόκκινη τρομοκρατία στην Ελλάδα! Η δε ΝΔ εγνώριζε πρόσωπα και πράγματα, αλλά σιωπούσε γιατί είχε στην πλάτη της το άλλο ένοχο μυστικό της μεταπολίτευσης: την προδοσία της Κύπρου!
Εθνικισμός.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια: