Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Λύσσαξαν και οι συριζομούρηδες με τους Παραολυμπιονίκες, γιατί φωτογραφήθηκαν με τους Χρυσαυγίτες


Γράφει ο Αντίοχος
Αφρούς από τα (απύλωτα…) στόματά τους βγάζουν οι καθεστωτικοί – μνημονιακοί (νέοι και παλιοί…), γιατί οι δοξασμένοι Έλληνες παραολυμπιονίκες φωτογραφήθηκαν με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που τους τίμησαν για την προσφορά τους στη Πατρίδα και τον Αθλητισμό!
Έτσι, ακόμα και ο τυγχάνων γ.γ. Αθλητισμού της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας, κάποιος ονόματι Συνοδινός (άραγε, τον ξέρει η μάνα του;), τόλμησε να επιτεθεί στους λαμπρούς πρωταθλητές μας, με διαδικτυακή του ανάρτηση, χρεώνοντας επιπροσθέτως το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών με ψευδείς και κακόβουλες συκοφαντίες νοσηρών μπολσεβίκικων εγκεφάλων, εις ότι αφορά τις καθάριες θέσεις του για τα άτομα με αναπηρίες. Ιδού το ανθελληνικό παραλήρημά του:
«Συμφωνώ απολύτως με την Ελένη. "Είναι μεγάλη ντροπή οι παραολυμπιονίκες να αγκαλιάζονται και να φωτογραφίζονται με αυτούς που τους θεωρούν "φυλετικά νόθους" Αγκαλιάζουν τους Ναζί που ζητούν, προκειμένου να προστατευτεί η "λευκή φυλή", την στείρωση - ακόμη και της ευθανασία - των ατόμων με αναπηρίες." Ευτυχώς ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα (3-4) φωνασκούντες και ασεβείς προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Κοινοβούλιο και τον Πρωθυπουργό. Η συντριπτική πλειοψηφία τους αγνόησε».
Χίλιες φορές ντροπή σου εσένα κομμούνι, που τολμάς να τα βάλεις με τους λεβέντες που δόξασαν την Ελλάδα στα πέρατα της οικουμένης. Την οποία Ελλάδα ντροπιάζεις εσύ και οι όμοιοί σου!
Εθνικισμός.net 
(ΥΓ): Δείγμα του ανδρός το παρακάτω τρισάθλιο τερατούργημα που έχει αναρτήσει υπερηφάνως στον λογαριασμό του, με τον σιωνιστή εγγονό του Ισραήλ Μπλανκ, Λένιν (που ψόφησε από σύφιλη…), σε ρόλο εμπνευστή και οδηγού των συριζομούρηδων:

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: