Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ξεφτιλίστηκε ο οπαδός του μουσουλμανικού τεμένους και ισλαμολάγνος Γεωργιάδης! Ντοκουμέντα Συναγωνιστή Π. Ηλιόπουλου στην βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Με ομιλία του στην βουλή, ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος έθιξε την τραγική κατάσταση όσον αφορά το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, για την οποία ΝΔ και Σύριζα είναι συνυπεύθυνοι. Από την μια πλευρά, ο Σύριζα όντας πιστός στις ισοπεδωτικές ιδεοληψίες νομοθετεί υπέρ όσων έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα, αδιαφορεί για τους Έλληνες πολίτες, και γεμίζει τα σχολεία της χώρας με παιδιά λαθρομεταναστών.
Από την άλλη πλευρά, η ΝΔ αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά τον καιροσκοπικό της χαρακτήρα. Μάλιστα, ο βουλευτής Μαγνησίας φρόντισε να καταθέσει στα πρακτικά τεκμήρια τα οποία αναδεικνύουν το παρελθόν δύο βασικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, του Γεωργιάδη και του Βορίδη, οι οποίοι ενώ παλιότερα καυτηρίαζαν την λαθρομετανάστευση, πλέον υποστηρίζουν την σαθρή πολιτική της ΝΔ, η οποία  συνυπογράφει μαζί με τον Σύριζα καταστροφικά νομοσχέδια γι’ αυτόν τον τόπο.
Εν συνεχεία ο χειροκροτητής του Σαμαρά Άδωνις θίχτηκε από τα ντοκουμέντα που παρουσίασε ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος και προσπάθησε να σώσει τα ασυμμάζευτα λαμβάνοντας όμως τις κατάλληλες απαντήσεις.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: