Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

“Δουλειά στον Έλληνα εργάτη”! Εκατοντάδες Εθνικιστές στα νέα γραφεία των Εθνικιστικών Σωματείων - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν ο αγιασμός και τα επίσημα εγκαίνια των νέων συνδικαλιστικών γραφείων, τα οποία θα συστεγάσουν τέσσερα σωματεία και συνδικαλιστικές παρατάξεις (Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί, Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Ιατροί του Ελληνισμού και Σύλλογος Συνταξιούχων Αττικής) υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, δηλώνοντας έμπρακτα την ολόθερμη συμπαράσταση του στην προσπάθεια αυτή.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης κοσμοσυρροής είναι το γεγονός πως οι ομιλίες πραγματοποιήθηκαν τελικά έξω από τα νέα γραφεία, παραπλεύρως της εισόδου του μεγάρου.

Άπαντες οι ομιλητές ευχαρίστησαν όλους όσους έχουν υποστηρίξει το εγχείρημα αυτό και κυρίως το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών που μακριά από τις παθογένειες του αμαρτωλού συνδικαλιστικού παρελθόντος, αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την υγιή συνύπαρξη και αρμονική συνεργασία όλων των εργαζομένων.

Τόνισαν δε πως η συνέχεια προμηνύεται ακόμα καλύτερη, αφού πλέον είναι δεδομένη η άνοδος και η απήχηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην πλειοψηφία του Ελληνικού λαού μας. Τέλος, κάλεσαν όλους τους Έλληνες εργαζομένους σε αγωνιστική εγρήγορση.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Συναγωνιστές, Ευάγγελος Μπαρμπούρης, Περιφερειακός Σύμβουλος "Ελληνική Αυγή για την Αττική"

Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί, Φωτεινή Κωτσάκη

Εκ μέρους των Ιατρών του Ελληνισμού, Παναγιώτης Κελεπούρης

Εκ μέρους του Συλλόγου Συνταξιούχων Αττικής, Βίκτωρας Γλυνός

Εκ μέρους του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Χρήστος Μουλάς

Εκ μέρους του υπό σύσταση Συλλόγου Ελλήνων Διεθνών Αθλητών, Δήμος Μαγκλάρας

Εκ μέρους του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών, Χρήστος Καρανικόλας

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Βουλευτής Β' Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος επεσήμανε ότι η Χρυσή Αυγή ανοίγεται σε όλη την ελληνική κοινωνία και η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα θερμή από παντού. Το γεγονός πώς ήδη έχουν συσταθεί 18 αγροτοκτηνοτροφικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα αποδεικνύει πως οι Εθνικιστές βάζουν τις βάσεις για την νέα Ελλάδα που έρχεται.

Τέλος, στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.


Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αφού χαιρέτισε όλους τους Συναγωνιστές για τον Αγώνα που δίνουν, έκανε ιδιαίτερη μνεία στους Εθνικιστές Εκπαιδευτικούς που δέχονται πόλεμο από το μαρξιστικό καθεστώς.

Σημείωσε πως οι οι επιθέσεις και οι αντισυγκεντρώσεις των αναρχοκομμουνιστών και των παρακρατικών δεν είναι ικανές να ανακόψουν την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην κοινωνία.

Τέλος, επεσήμανε τον γενικό ξεσηκωμό των Ελλήνων εναντίον της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες τους παρευρισκομένους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: