Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Λάμπρος Φουντούλης: Χρέος μας να συνεχίσουμε τον αγώνα του Γιώργου και του Μάνου - Συνέντευξη σε διαδικτυακό μέσο ΒΙΝΤΕΟ

giorgos_manos__large

Συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου παραχώρησε ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης σχολιάζοντας όλα τα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Ο Συναγωνιστής Φουντούλης αναφέρθηκε στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα μείζονα ζητήματα της κοινωνίας. Χαρακτηριστικά τόνισε πως πριν κάποια χρόνια αυτός ο αποπροσανατολισμός επετεύχθη με την «Χρυσαυγιάδα» ενώ τώρα με τις άδειες των καναλιών της διαπλοκής.
Παράλληλα, αναλύοντας τους κινδύνους της χώρας από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση όπου σε συνδυασμό με τις επεκτατικές βλέψεις της τουρκίας με την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζανής και της Αλβανίας με την ελληνική Βόρειο Ήπειρο έχουν καταντήσει την Ελλάδα περίγελο της Ευρώπης, μιας που λόγω των αριστερών ιδεοληψιών οι Έλληνες έχουν χάσει την Εθνική τους Αξιοπρέπεια.
Τέλος, ο πατέρας του Ήρωα Γιώργου Φουντούλη, ερωτώμενος για την 1η Νοεμβρίου 2013 όπου τα δύο μας Αδέρφια έπεσαν για την Ιδέα από τις σφαίρες του αριστερού παρακράτους, υπογράμμισε:
«Ο τρόπος που έγινε η δολοφονία των παιδιών ήτανε κάτι που δεν μ’ αφήνει να ησυχάσω. Θέλω να βρεθούνε οι ένοχοι και να πληρώσουν. Δυστυχώς είμαστε στα σκοτάδια, η αντιτρομοκρατική δεν κάνει τίποτα δεν θέλει να τους βρούνε. Φαντάζομαι για ποιους λόγους δεν  θέλει να τους βρούνε, γιατί πιστεύω, ότι οι δολοφονίες των παιδιών ήτανε καθαρά για να κόψουνε την άνοδο της Χρυσής Αυγής».
Κλείνοντας την συνέντευξη, τόνισε πως ο Αγώνας που διεξάγει είναι ένας Φόρος Τιμής σε όσα πίστευε και όσα αγαπούσε ο Γιώργος, ένας Φόρος Τιμής για την αγάπη του Γιώργου στην Πατρίδα, στην Οικογένεια και στην Θρησκεία.
Την εκπομπή στηρίζει η ιστοσελίδα του «Έλευσις Ελλήνων».

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: