Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΛΥΣΗ» ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ!

anastasiadis_akinci_theatro3
Μια πολύ ύποπτη κινητικότητα παρατηρείται τελευταία στο Κυπριακό. Τις προηγούμενες μέρες οι δύο «ηγέτες» Αναστασιάδης και Ακιντζί δήλωσαν ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για τη διαδικασία, με τις επόμενες συναντήσεις τους να έχουν προγραμματιστεί για τις 12 και 30 Οκτωβρίου, ενώ έχει συμφωνηθεί εντατικοποίηση των επαφών τους τον Νοέμβριο –διόλου τυχαίο, καθώς τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι αμερικανικές εκλογές.
Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι – Μουν έδωσε συνέντευξη στο Associated Press και αφού παρατήρησε ότι «οι συνομιλίες μεταξύ των ηγετών των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων προχωρούν ομαλά και καλά», εκτίμησε ότι «μια από τις μακροχρόνιες κρίσεις στον κόσμο πλησιάζει στην επίλυσή του». Ελπίζοντας, να δοθεί οριστική λύση μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε και ολοκληρώνεται η θητεία του…
Κι όλα αυτά γίνονται στα μουλωχτά, για να υπάρξει αιφνιδιασμός και να τεθούν άπαντες προ τετελεσμένων γεγονότων, έτσι ώστε να περιοριστούν οι αντιδράσεις!

Αλλά, έχουν γνώση οι «φύλακες» και τα προδοτικά σχέδια των λακέδων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Τσίπρα και Αναστασιάδη, δεν θα περάσουν!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: