Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Τρία μετάλλια για τους παραολυμπιονίκες μας,σε μια ημέρα!

Τρία μετάλλια κατέκτησαν οι παραολυμπιονίκες μας σε μια ημέρα και έφτασαν τα 8 μετάλλια στο σύνολο,στους παραολυμπιακούς αγώνες που γίνονται στο Ρίο. Και φυσικά έχει συνέχεια το μενού.


Χάλκινο μετάλλιο από την Δήμητρα Κοροκίδα στην σφαίρα στην κατηγορία F53.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εξαιρετική στον τελικό και πανάξια έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο. Έκανε κορυφαία επίδοση 4 μέτρα και 28 εκατοστά στον τελικό και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Το 4.28μ. αποτελεί και την καλύτερη φετινή της επίδοση, ενώ να πούμε πως το χρυσό μετάλλιο πήγε στην Φατέμα Νεντάμ από το Μπαχρέιν με 4.76μ. και το ασημένιο στην Ντίπα Μαλίκ από την Ινδία με 4.61μ.

Χάλκινο και στο ομαδικό των μπότσια.
Ρίο 2016: Χάλκινο μετάλλιο και στο μπότσια!
Στη μάχη για το χάλκινο μετάλλιο, οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανάνος και Άννα Ντέντα νίκησαν 8-1 την ομάδα της Σινγκαπούρης.

Η ελληνική ομάδα πήρε το πρώτο σετ με 3-0, έχασε το δεύτερο με 1-0, για να πάρει τα δυο επόμενα με 2-0 και 3-0, φτάνοντας εύκολα στην τελική επικράτηση. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους...

Ασημένιο μετάλλιο ο Τριανταφύλλου στην ξιφασκία.

Τρίτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα σήμερα (12/9), 5η ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου έφερε το 8ο μετάλλιο στην χώρα μας, αγωνιζόμενος στην σπάθη Β' κατηγορίας, αφού έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου αντίπαλός του ήταν ο Ουκρανός ασημένιος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Άντον Ντάτσκο. Εκεί δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε 15-7, μένοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Στην σπάθη Α' Κατηγορίας, ο Βασίλης Ντούνης αγωνίστηκε στο μικρό τελικό, διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο. Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε και έχασε 15-5 από τον Κινέζο,  Γιάνκουαν Τιάν. Ο πρωταθλητής μας έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου του και μοιραία γνώρισε την ήττα. Πάντως, έκανε τεράστια προσπάθεια και είναι άξιος συγχαρητηρίων.

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: