Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ποινική δίωξη στον Νίκο Γεωργιάδη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων - Ομερτά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ

Ποινική δίωξη στον Νίκο Γεωργιάδη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων - Ομερτά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ
Η πολύκροτη (από πλευράς ηθικής και ποινικής διάστασης, γιατί δημοσιογραφικά “θάφτηκε” σχεδόν από παντού) υπόθεση του κατηγορούμενου για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου, πρώην (;) στενού συνεργάτη του νυν αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, αποκτά νέες διαστάσεις.
Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Hot Doc, υπό τον τίτλο “Ποινική δίωξη στον Νίκο Γεωργιάδη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων”, έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τα όσα κατηγορείται ο νεοφιλελεύθερος κοσμοπολίτης συμβουλάτορας του Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με το περιοδικό και τον εκδότη του Κώστα Βαξεβάνη, “Ο πρώην βουλευτής και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, είναι ένα βήμα πριν το εδώλιο του κατηγορουμένου, για εγκλήματα που σχετίζονται με σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Η υπόθεση, την οποία είχε αποκαλύψει τον Ιανουάριο του 2016 το Hot Doc, αποτελεί πλέον μια ποινική υπόθεση, αφού ο αντεισαγγελέας Εφετών, Δημήτρης Πιέρρος, άσκησε δίωξη εναντίον του Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και εξακολούθηση. Η πορεία όμως προς τη δίωξη, η οποία χρειάστηκε οκτώ μήνες, δεν είναι απαλλαγμένη από περιπέτειες αλλά και ερωτήματα, που συνοδεύουν τη διαδικασία συγκρότησης της ελληνικής δικογραφίας από το Τμήμα Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο διενεργούσε την προανάκριση με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Δημήτρη Γκύζη, ο οποίος αρχικώς είχε αρχειοθετήσει την υπόθεση. Από πληροφορίες, φαίνεται πως παρά τη σοβαρότητα της υπόθεσης, που αφορά το πώς ένα πολιτικό πρόσωπο με ρόλο σε διεθνείς οργανισμούς, όπως ο Γεωργιάδης, χρησιμοποίησε το ρόλο του για να εκμεταλλευτεί ανήλικα παιδιά, οι ανακριτικές Αρχές στην Ελλάδα δεν ζήτησαν καν δικαστική συνδρομή από τη Μολδαβία για τη δράση του Γεωργιάδη…”.
Ακολουθεί πολυσέλιδο αφιέρωμα στην συγκεκριμένη υπόθεση (με πολύ... σιχαμερές λεπτομέρειες), αυτό που μένει όμως είναι η σαφής προσπάθεια συγκάλυψης της βρώμικης αυτής ιστορίας, όπως υποστηρίζει ξεκάθαρα ο δημοσιογράφος. Θυμίζουμε ότι για τον κατηγορούμενο για ένα τόσο πολύ βαρύ έγκλημα πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι η παραίτησή του από την ΝΔ έγινε “για τα μάτια του κόσμου” και στην ουσία παραμένει (έστω και άτυπα) σύμβουλος του Μητσοτάκη! Σε μια τέτοια περίπτωση η αθλιότητα αυτών που συγκαλύπτουν τον Γεωργιάδη είναι πολύ χειρότερη από τα όσα καταλογίζονται στον ίδιο, γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ότι τον συγκαλύπτουν.
Ή θα έπρεπε να βγουν και να πουν ότι τον εμπιστεύονται και σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας συνεχίζουν την συνεργασία μαζί του, στο φως της ημέρας, ή να τον πετάξουν με τις κλωτσιές οι ίδιοι στη ΝΔ έξω από το κόμμα και όχι να αφήσουν τον Γεωργιάδη να λέει ότι σταματά ο ίδιος να παρέχει τις υπηρεσίες του στην ΝΔ. Από την ΝΔ, όμως, διαγράφεσαι αν πεις κάτι εναντίον των λαθρομεταναστών ή θίξεις τους αγώνες της αριστεράς. Αν υποστηρίζεις ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία (Βαρβιτσιώτης) ή κατηγορείσαι για ζητήματα μείζονος ηθικής και ποινικής αξίας, όπως είναι η παιδεραστία και ο βιασμός ανηλίκου (Γεωργιάδης), μένεις στο απυρόβλητο. “Συγχαρητήρια” στο σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ, τα οποία “έθαψαν” την τόσο σημαντική αυτή εξέλιξη στο ζήτημα του Νίκου Γεωργιάδη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Υ.Γ. Τώρα που το θέμα του Γεωργιάδη άνοιξε ξανά, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για το γνωστό “σαΐνι” της δημοσιογραφίας Άντα Ψαρρά, να τον υπερασπιστεί εκ νέου. Έτσι κι αλλιώς, γι' αυτήν την τύπισσα και τους ομοίους της εθνομηδενιστές, οι μόνοι που δεν επιτρέπεται να έχουν τεκμήριο αθωότητας είναι οι Εθνικιστές.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: