Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Κασιδιάρης εναντίον υιού Ψυχάρη!


  • Ομολόγησε τρεις συναντήσεις των Ψυχάρηδων με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Alpha Bank που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για τα θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ
  • Κατάπιε τη γλώσσα του μόλις άκουσε το όνομα Ντογιάκος και δεν άρθρωσε λέξη για την μυστική συνάντηση Σταύρου Ψυχάρη - Παναθηναϊκάκια
  • Παραδέχθηκε πως το Mega έχει βάλει φέσια δεκάδων εκατομμυρίων με θαλασσοδάνεια που είναι αδύνατο να αποπληρώσει
Κατά την σημερινή εξέταση του Παναγιώτη Ψυχάρη στην επιτροπή της βουλής για τα θαλασσοδάνεια, ο υιός του μεγαλοεκδότη Σταύρου Ψυχάρη "έκαψε" τον πατέρα του, καθώς ομολόγησε τρεις συναντήσεις του με τον μεγαλοτραπεζίτη Μαντζούνη. Να σημειωθεί ότι ο Μαντζούνης διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για τα σκανδαλώδη δάνεια προς τον ΔΟΛ και τον Σταύρο Ψυχάρη. Το ερώτημα που θα απασχολήσει τους δικαστικούς που χειρίζονται αυτή την ευαίσθητη υπόθεση είναι τι συζητήθηκε σε αυτές τις συναντήσεις.
Φυσικά, μόλις ο υιός του μεγαλοεκδότη κατάλαβε πως... καίει τον πατέρα του, άρχισε να μασάει τα λόγια του και να λέει ασυναρτησίες ("τελικά δε θυμάμαι, δεν είμαι σίγουρος" κλπ). Είναι απορίας άξιο πώς αυτοί οι τύποι - που δόλιο τρόπο έχουν εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια από ένα διαλυμένο τραπεζικό σύστημα - αυτοενοχοποιούνται τόσο εύκολα μέσα σε ελάχιστα λεπτά εξέτασης από τον εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου.

Μετά τις αποκαλύψεις για προσωπικές επαφές και συναντήσεις των Ψυχάρηδων με τον κατηγορούμενο μεγαλοτραπεζίτη, ο Παναγιώτης Ψυχάρης έραψε το στόμα του και δεν είπε λέξη για την μυστική συνάντηση του πατέρα του με τον διεφθαρμένο προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Ντογιάκο, λίγο πριν την σκανδαλώδη αναβολή άλλου ποινικού του δικαστηρίου.
Παρ’ όλα αυτά – και λόγω των πιέσεων του εκπροσώπου μας – ομολόγησε πως η Τηλέτυπος (δηλαδή το Mega) χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια στις τράπεζες, τα οποία δεν έχει τρόπο να αποπληρώσει. Στο τέλος της εξέτασης, ο βουλευτής μας αποκάλυψε με φωτογραφικά ντοκουμέντα τις στενές σχέσεις του Σταύρου Ψυχάρη με το καθεστώς της 21ης Απριλίου και γελοιοποίησε τον άνθρωπο του ΔΟΛ που δήλωνε μετά παρρησίας ότι εκπροσωπεί τον… προοδευτικό χώρο.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: