Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙ “NO BORDERS” ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ;

no borders
Τους θυμάστε τους “No Borders”, τα άπλυτα κομμούνια απ’ όλη την Ευρώπη που μετέτρεψαν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης σε ένα από τα μεγαλύτερα… κάμπινγκ της Ευρώπης και προκάλεσαν ζημιές 40.000 ευρώ – τις οποίες θα τις πληρώσει το υπουργείο του Φίλη, δηλαδή ο αγρίως φορολογούμενος Έλληνας;
Ε, λοιπόν, δεν έφυγαν από την Ελλάδα (κορόιδα είναι να φύγουν;) κι έχουν μεταβεί στην Λέσβο.  Έτσι, μια ομάδα περίπου 30-40 «αλληλέγγυων» από τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και της Ασίας έχει κατασκηνώσει εδώ και μέρες στην ακτή «Καλαμάρη», στήνοντας σκηνές και υποδομή κουζίνας για τα διερχόμενα «προσφυγάκια» από τα hot spot της Μόριας και του Καρά Τεπέ.
Γιατί λέτε πως… προτίμησαν την Λέσβο; Σίγουρα, διόλου τυχαία… Προφανώς, έχουν πάρει την πληροφορία ότι ο Ερντογάν Πασάς είναι έτοιμος να ακυρώσει την συμφωνία με την Ε.Ε. και στήνουν μηχανισμό υποδοχής για τα χιλιάδες «προσφυγάκια» που αναμένονται  να καταφτάσουν στο νησί, μετά την κατάργηση της συμφωνίας, αλλά και για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες της Λέσβου, για να μην εντιδράσουν!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: