Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ακούει κάποιος Εισαγγελέας; Αλέκα Παπαρήγα: Αναπόφευκτος ο εμφύλιος στον δρόμο για την εξουσία

Ακούει κάποιος Εισαγγελέας; Αλέκα Παπαρήγα: Αναπόφευκτος ο εμφύλιος στον δρόμο για την εξουσία
Εμείς δεν είχαμε καμία αμφιβολία για το ότι οι χρυσοκάνθαροι του Περισσού έχουν λουφάξει στα λεφτά και τις επιχειρήσεις, επειδή ο Λαός τους έχει γυρίσει την πλάτη και δεν έχουν προοκτική ούτε καν για να εξουσιάσουν ένα περίπτερο.
Όμως, ο κρυφός τους πόθος είναι να καταφέρουν να βάλουν στο χέρι ολόκληρο το κράτος, για να μπορέσουν να κολυμπήσουν στο χρυσάφι, εις βάρος, βεβαίως, του Λαού. Και προκειμένου να το καταφέρουν αυτό είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να επαναλάβουν την ένοπλη επίθεση εναντίον Ελλήνων, όπως στο παρελθόν.
Μπορεί αυτά να φαντάζουν δικά μας συμπεράσματα, πιθανόν κιόλας υπερβολικά, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για ομολογίες των ίδιων των μεγαλοστελεχών του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα, σε αυτή την κατεύθυνση, σας παρουσιάζουμε αποσπάσματα από την τοποθέτηση της τ. Γ.Γ. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, με αφορμή τα 70 χρόνια από την αρχή του Συμμοριτοπολέμου:
«Η ένοπλη ταξική πάλη, ο ένοπλος εμφύλιος, είναι αναπόσπαστο και αναπόφευκτο στοιχείο, σε συνθήκες επαναστατικής κατάστασης, για την πάλη για την εξουσία
«Ο ένοπλος ταξικός πόλεμος δεν εμφανίστηκε μόνο την εποχή του περάσματος από τον καπιταλισμό στο σοσιαλισμό. Ο ένοπλος εμφύλιος πόλεμος έγινε και στην πάλη που έκανε η αστική τάξη για να πάρει την εξουσία στα χέρια της από τη φεουδαρχία. Επομένως, είναι αναπόσπαστο και αναπόφευκτο κομμάτι της πάλης για να πάρει η εργατική τάξη την εξουσία. Δεν μιλάμε για αναπαραγωγή της κάθε στιγμής με τον ίδιο τρόπο. Ολες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ πρέπει να το δουν και από αυτήν τη σκοπιά το θέμα.»
«Συμπερασματικά, λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι ο ΔΣΕ ήταν αναπόφευκτος. Σωστά επιλέχτηκε η ένοπλη πάλη, δεν βασιζόταν όμως σε μια επεξεργασμένη στρατηγική, χάθηκε χρόνος στην προετοιμασία του»
Ακούει, άραγε, κάποιος Εισαγγελάς τις επιδιώξεις του ΚΚΕ; Ακούει τον εγκωμιασμό των εγκλημάτων, αλλά και την υπόσχεση για επανάληψή τους;
Το μόνο παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι ότι τα «Κουτσουμπάκια» μπορεί να παραθέτουν παχιά λόγια, αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσο «φλούφληδες» που η μόνη «επανάσταση» που μπορούν να κάνουν είναι να... κολλήσουν κανά ένσημο. 


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: