Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Ο ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

rs_1024x759-150822074815-1024.trump-clint.cm_.82215-696x411
Συνέντευξη στο περιοδικό Esquire παραχώρησε ο θρύλος του αμερικανικού κινηματογράφου και γνωστός πατριώτης, Κλιντ Ιστγουντ, με κυρίως θέμα τις επικείμενες εκλογές στις ΗΠΑ. Εις ότι αφορά την τοποθέτησή του, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέτρεψε τα στερεότυπα του Χόλλυγουντ, υπέρ της «πολιτικής ορθότητας», εκφραζόμενος εναντίον της και υπέρ του Τραμπ:
«Αλλά όλοι -ο Τύπος και όλοι- λένε «αυτός είναι ρατσιστής» και κάνουν μεγάλη φασαρία γύρω από αυτό. Επιτέλους ξεπεράστε το. Είναι μια θλιβερή στιγμή για την Ιστορία.

Μερικές φορές αυτά που λέει δεν είναι τόσο καλά. Και μερικές φορές είναι… μπορώ να καταλάβω τι λέει, αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί του. Στα κρυφά, όλοι έχουν κουραστεί από την πολιτική ορθότητα και το γλείψιμο. Είναι μια γενιά που βρίσκεται διαρκώς σε αμυντική θέση. Βλέπουμε ανθρώπους να κατηγορούν άλλους ανθρώπους πως είναι ρατσιστές. Όταν ήμουν μικρός, αυτά δεν τα έλεγαν ρατσιστικά. Θα αναγκαστώ να ψηφίσω τον Τραμπ. Η Χίλαρι έχει πει ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του Ομπάμα. Παίζονται παράξενα παιχνίδια και στις δύο πλευρές του διαδρόμου. Η Χίλαρι έχει κάνει πολλά λεφτά με το να είναι πολιτικός. Εγώ παράτησα τα λεφτά για να γίνω πολιτικός. Είμαι σίγουρος ότι και ο Ρόναλντ Ρίγκαν παράτησε τα λεφτά για να γίνει πολιτικός».
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: