Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Χρηματοδότης των αναρχικών ο Σόρος σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα!

Στη φόρα αρχεία του σιωνιστή Σόρος: Μίσος για τους Έλληνες Εθνικιστές - Επίσημος χρηματοδότης των αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής!
Στην δημοσιότητα βγήκαν χθες το βράδυ χιλιάδες αρχεία σχετικά με τις δραστηριότητες του διεθνούς πλουτοκράτη - σιωνιστή Τζορτζ Σόρος και του Ιδρύματός του περί της «ανοιχτής κοινωνίας», το οποίο υπονομεύει κοινωνία και έθνη σε ολόκληρη την υφήλιο, με απώτερο σκοπό την επικράτηση της παγκοσμιοποίησης διεθνώς.
Το πρώτο που παρατηρεί κανείς κοιτώντας αυτά τα έγγραφα είναι ότι ο σκοπός του ιδρύματος είναι εμφανής. 48ωρες αναφορές περί της λαθρομετανάστευσης σε ολόκληρη την Ευρώπη, ευρύτατο δίκτυο χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ, που με τη σειρά τους χρηματοδοτούν άλλες οργανώσεις σε ένα άλλο, παράλληλο, σκοτεινό δικτυο, και εκατοντάδες αναφορές – αναλύσεις σχετικά με την «ακροδεξιά».
Ήδη ομάδα του Γραφείου Τύπου έχει αναλάβει την μακρά εργασία να εξετάσει όλα αυτά τα έγγραφα και να είστε σίγουροι ότι θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τα ευρήματα της έρευνας.
Αυτό που μπορούμε να σας πούμε μετά βεβαιότητας, από την έως τώρα έρευνα των εγγράφων, είναι ότι υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές μίσους κατά της Χρυσής Αυγής, οι οποίες συνδυάζονται με την κρουνηδόν χρηματοδότηση των ΜΚΟ που πλημμυρίζουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες.
Αυτό δείχνει ότι ο σιωνιστής Σόρος λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του την μοναδική πηγή αντίστασης στα σχέδιά του, την Χρυσή Αυγή, φτάνοντας μέχρι του σημείου να χρηματοδοτήσει αντισυγκεντρώσεις εναντίον της δράσεως του Λαϊκού Συνδέσμου.

Σας παραθέτουμε το σχετικό εύρημα από τα απόρρητα αρχεία του Σόρος και συγκεκριμένα από την αναφορά της 26ης Οκτωβρίου 2015 που μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ:
«OSIFE grantee protests Golden Dawn visit to Lesvos: The University of the Aegean Antiracism Observatory, which runs OSIFE-supported documentation efforts, issued a strong statement protesting the visit of a far-right parliamentarian to the island of Lesvos. Our grantee stressed the need to safeguard “the heritage of tolerance, assistance and solidarity” that locals have shown towards the refugees and the need to counter efforts to stir up fear. The Observatory played an important role mobilizing civil society and activists to block efforts by Golden Dawn to exploit the crisis situation on the island. As a result, the MP’s public speech was cancelled and a strong protest in favour of safe passage and refugee rights took place in Mytilene, the island’s capital. (J. Vaquer)»
Μετάφραση – «Το Ινστιτούτο Ανοιχτή Κοινωνία για την Ευρώπη διαδηλώνει εναντίον της επισκέψεως της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο: Το Αντιρατσιστικό Παρατηρητήριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο λειτουργεί υπό την υποστήριξή μας, εξέδωσε δυνατή ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της επισκέψεως ακροδεξιού βουλευτή στο νησί της Λέσβου. Ο αποδέκτης της χρηματοδότησής μας εξέφρασε την ανάγκη να διαφυλαχτεί “η κληρονομιά της ανοχής, της υποστήριξης και της αλληλεγγύης” που δείξαν οι ντόπιοι προς τους πρόσφυγες και η ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι προσπάθειες να ανακινηθεί ο φόβος. Το παρατηρητήριο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και ακτιβιστών, ώστε να σταματήσουν οι προσπάθειες της Χρυσής Αυγής να εκμεταλλευτεί την κατάσταση κρίσεως στο νησί. Ως αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών η ομιλία του βουλευτή ακυρώθηκε και μία ισχυρή διαδήλωση για την ασφαλή διέλευση και τα δικαιώματα των προσφύγων έλαβε χώρα στη Μυτιλήνη, την πρωτεύουσα του νησιού»
Ο λόγος, φυσικά, για την επίσκεψη του Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού στο νησί, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 2015. Όντως, εκείνη την ημέρα είχαν κινητοποιηθεί όλες οι αντιρατσιστικές οργανώσεις και οι ΜΚΟ που βρίσκονται στο νησί και υποκινούσαν τους λαθρομετανάστες σε εξέγερση.

Παρά τις ομολογουμένως «φιλότιμες» (ποια είναι η τιμή σας, παρακρατικοί;) προσπάθειες του αποδέκτη της χρηματοδότησης του Σόρος, η προσέλευση στις αντισυγκεντρώσεις ήταν μηδαμινή και η ομιλία του Συναγωνιστή μας έγινε κανονικότατα. Εδώ πρέπει, βεβαίως, να καταγγείλλουμε τον «αποδέκτη της χρηματοδότησης» που «δουλεύει» το αφεντικό Σόρος.

Με τα παραπάνω γίνεται σαφές, για άλλη μία φορά, από μία ακόμη οπτική γωνία, ότι δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ανθρώπους που απλώς έχουν διαφορετική άποψη από εμάς. Έχουμε απέναντί μας μία έμμισθη συμμορία μισθοφόρων που ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ προκειμένου να διαλύσει την Ελλάδα και να την πλημμυρίσει με λαθρομετανάστες.
Κώστας Αλεξανδράκης
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: