Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Παρίσι: «Μετριοπαθείς μουσουλμάνοι μετανάστες» πυρπολούν λεωφορείο φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» - BINTEO

Παρίσι: «Μετριοπαθείς μουσουλμάνοι μετανάστες» πυρπολούν λεωφορείο φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» - BINTEO
Δεν λέει να ησυχάσει η Γαλλία από την δράση των ισλαμιστικών στοιχείων που είχαν μαζέψει εδώ και χρόνια, αλλά και των νεοεισερχόμενων «προσφύγων» των ανοιχτών συνόρων και της «ανοιχτής κοινωνίας».
Η δράση ακραίων ισλαμιστών έχει προκαλέσει εκατόμβες νεκρών και έχει παράξει φρίκη σε ολόκληρη τη Γαλλία, όμως αυτά δεν είναι τα μόνο περιστατικά, αφού υπάρχουν και τα πιο... «μετριοπαθή».
Χθες το βράδυ, λοιπόν, ομάδα μουσουλμάνων ανέκοψαν την πορεία λεωφορείου στο προάστιο Σεν Ντενί του Παρισιού και αφού κατέβασαν τον οδηγό και τους επιβάτες, έσπασαν τα τζάμια και το πυρπόλησαν. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η ομάδα των ισλαμιστών, φώναζε «Allahu Akbar».
Παρόλο που τα πράγματα είναι προφανή, τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και την Γαλλία συνεχίζουν να μιλάνε για «άγνωστα κίνητρα». Εμείς απλώς να τους... διαφωτίσουμε αναδημοσιεύοντας έναν από τους λόγους παραθέτει σχετικά το Ισλαμικό Χαλιφάτο στο μανιφέστο του:
2. Σας μισούμε γιατί οι κοσμικές, φιλελεύθερες κοινωνίες σας αφήνουν ελεύθερα όσα ο Αλλάχ έχει απαγορεύσει, ενώ απαγορεύσουν πολλά από εκείνα που επιτρέπει, κάτι που δεν σας ενδιαφέρει γιατί έχετε διαχωρίσει κράτος και θρησκεία.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: