Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ στο Κιλκίς: 8 λαθρομετανάστες με κρούσματα ηπατίτιδας Α΄ στο νοσοκομείο της πόλης

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ στο Κιλκίς: 8 λαθρομετανάστες με κρούσματα ηπατίτιδας Α΄ στο νοσοκομείο της πόλης
Πριν από λίγο καιρό πληροφορηθήκαμε ότι αρκετοί στρατιωτικοί νόσησαν από φυματίωση ελέω του γραφικού υπουργού αμύνης που τους έβαλε να δουλεύουν εκεί μέσα, κατά παράβαση της αποστολής των Ένοπλων Δυνάμεων, έχοντάς τους μάλιστα χωρίς τις δέουσες προφυλάξεις.
Τώρα διαβάζουμε ότι 8 λαθρομετανάστες από το "hot spot" της Νέας Καβάλας νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς με ηπατίτιδα Α΄. Ακόμα και μέσα στο Νοσοκομείο έχει σημάνει συναγερμός, καθώς πρόκειται για λοιμώδη νοσήματα, τα οποία δεν πρέπει να εξαπλωθούν.
Τα "hot spot" πέρα από άνδρα εγκληματικότητας αποδεικνύονται και εστίες μολυσματικών ασθενειών που είναι εξόχως σπάνιες στην Ελλάδα, αν όχι εξαφανισμένες επί δεκαετίες.
Αμφότερα τα δύο αυτά χαρακτηριστικά των κέντρων λαθρομεταναστών προς το παρόν περιορίζονται εντός των δομών φιλοξενίας, αλλά είναι βέβαιο πως συντόμως και η βία και τα λοιμώδη νοσήματα θα πέσουν επί της κεφαλής των Ελλήνων που έχουν την ατυχία να μην μένουν στην Εκάλη που έχει συριζαίικη προστασία, αλλά σε λαϊκές γειτονιές σε ολόκληρη την Επικράτεια.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: