Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Περιοδικό «Επίκαιρα»: «Μακρύ χέρι» της ΝΔ στην Δικαιοσύνη ο Ντογιάκος!

Περιοδικό «Επίκαιρα»: «Μακρύ χέρι» της ΝΔ στην Δικαιοσύνη ο Ντογιάκος!
Στο προσκήνιο έχει έρθει ξανά τις τελευταίες ημέρες ο περιβόητος Ντογιάκος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο Πανελλήνιο όταν κατ’ εντολή Σαμαρά χειρίστηκε σύμφωνα με τις ανήθικες και παράνομες επιθυμίες και επιδιώξεις του τελευταίου την πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Για να μην φανεί ότι αυτά προέρχονται από την δική μας πιθανή «εμπάθεια» κατά του προσώπου του Ντογιάκου, ας δούμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το περιοδικό «Επίκαιρα», το οποίο υπό τον τίτλο «Οι πραξικοπηματίες της Δικαιοσύνης» αναφέρει για τον Ντογιάκο και την σύνδεσή του με το φιάσκο στην υπόθεση Siemens, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής:
«Οι ευθύνες των λειτουργών της Δικαιοσύνης για το φιάσκο αποκαλύφθηκαν, όπως και οι προσπάθειές τους, κατά την κυβέρνηση, να «κολλήσει» η υπόθεση σε διάφορα στάδια. Ενορχηστρωτής των προσπαθειών είναι, σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος «δεν είναι άσχετος νομικός για να υποπέσει σε παραλείψεις», οπότε μιλάμε για μεθόδευση. Από πού απορρέει αυτή η βεβαιότητα του περιβάλλοντος Μαξίμου; Καταρχάς, από το παρελθόν του!
Ο εισαγγελέας θεωρείται «μακρύ χέρι» της Νέας Δημοκρατίας στη Δικαιοσύνη από αρκετούς κυβερνητικούς, οι οποίοι επικαλούνται την κατάθεση ηχητικού υλικού από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, στο οποίο ο Αντώνης Σαμαράς περνάει «γραμμή» στον «Παναθηναϊκάκια» εισαγγελέα μέσω Μπαλτάκου για να… προσέξει τους βουλευτές του κόμματος, όπως αποκάλυψε το περιοδικό Hot Doc».
Σύμφωνα, λοιπόν, με εκτιμήσεις από κυβερνητικούς βουλευτές (και όχι μόνον) ο Ντογιάκος θεωρείται «μακρύ χέρι» της ΝΔ στον χώρο της Δικαιοσύνης. Με απλά λόγια, την δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σύμφωνα με τα γραφόμενα των «Επίκαιρων» που μόνο ως φίλα προσκείμενα προς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν μπορούν να θεωρηθούν, δεν την διεξήγαγε εκείνη την χρονική περίοδο ένας άτεγκτος και ανεπηρέαστος δικαστικός λειτουργός, αλλά ένα πειθήνιο όργανο των συμφερόντων του Σαμαρά και της ΝΔ.
Το πασίγνωστο ηχητικό ντοκουμέντο με τις χυδαίες προτροπές του Σαμαρά για «εξόντωση» των Χρυσαυγιτών, δείχνει μια… οικειότητα με τον Ντογιάκο, ανεπίτρεπτη απ’ όλες τις απόψεις για έναν εκπρόσωπο της Δικαιοσύνης, ο οποίος πρέπει να λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα από κομματικές σκοπιμότητες. Οι κατηγορίες εναντίον του Ντογιάκου για τις (μη) ενέργειές του στο σκάνδαλο της Siemens και την υπόθεση Βγενόπουλου έρχονται, λοιπόν, ως ένα φυσικό επακόλουθο μετά τα «κατορθώματά» του στην τόσο βρώμικη υπόθεση της απίστευτα ανέντιμης και παράνομης σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που έστησε η κυβέρνηση Σαμαρά μαζί με κάποιους επίορκους δικαστικούς. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: