Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Συμπλοκές Αφγανών και Πακιστανών στο Hot Spot της Χίου

110516 XIOSΚαθημερινά είναι τα επεισόδια στα hot spot σε όλη την χώρα. Εχθές στην Χίο δύο Αφγανοί τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού, μετά από καβγά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης, στο hot spot της ΒΙΑΛ.
Οι συμπλοκές μεταξύ των Αφγανών διήρκεσαν περίπου μισή ώρα και ήταν σχετικά περιορισμένης έκτασης. Στην διεύθυνση αστυνομίας Χίου κρατούνται δύο άνθρωποι και εξετάζεται αν είναι οι πρωταίτιοι των επεισοδίων. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι συνθήκες διαμονής στην ΒΙΑΛ έχουν προ πολλού υπερβεί τις στοιχειωδώς αποδεκτές, τόσο λόγω του μεγάλου αριθμού των ανθρώπων που βρίσκονται στον χώρο, όσο και των εν γένει συνθηκών υγιεινής και διαμονής τους και μάλιστα επί μακρόν, σύμφωνα με το astraparis.
Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία στο hot spot της ΒΙΑΛ διαμένουν περί τα 1500 άτομα, όταν η συνολική χωρητικότητα του κέντρου είναι 1100 και μάλιστα – όταν σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε – σε συνθήκες ολιγοήμερης (έως τρεις ημέρες) παραμονής.
Αυτή η είδηση σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για “Σχέδιο Α “  και την μόνιμη παραμονή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αποτελεί την ταφόπλακα του Έθνους δημιουργώντας τετελεσμένο καθεστώς ειρηνικής παραχώρησης της πατρίδος μας σε αλλοεθνείς.
Η αριστερά μετά από την ήττα της στο συμμοριτοπόλεμο επανήλθε και έκανε τα “όνειρά” της πραγματικότητα, μας μετέτρεψε σε Σοβιέτ πολυπολιτισμικότητας!
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: