Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ίδρυσε εταιρεία ο τούρκος καναλάρχης και ετοιμάζεται για... απόβαση στο τηλεοπτικό σκηνικό

Ίδρυσε εταιρεία ο τούρκος καναλάρχης και ετοιμάζεται για... απόβαση στο τηλεοπτικό σκηνικό
Θυμάστε τον τούρκο καναλάρχη που δήλωνε ότι είχε ήδη συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα για την αγορά τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα;
Θυμίζουμε ότι ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας Dogus του εν λόγω καναλάρχη είχε δηλώσει την επαύριο ταξιδιού του Τσίπρα στην τουρκία: «Έχουμε δύο εναλλακτικές λύσεις, είτε θα αγοράσουμε κάποιο ελληνικό κανάλι είτε θα αγοράσουμε μία νέα συχνότητα. Ήδη ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο είχαμε συνάντηση, έδειξε θετικός σε αυτήν την πρόθεσή μας και σκοπός μας είναι να λειτουργήσει έως τον Οκτώβριο. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα ακουστεί στην Ελλάδα η φωνή της Τουρκίας».
Τότε η κυβέρνηση είχε σπεύσει να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του καναλάρχη, κάνοντας λόγο για «ανοιχτό, διεθνή διαγωνισμό» για τις τηλεοπτικές άδειες. Τελικώς, από ό,τι φαίνεται, αυτό που έλεγαν οι τούρκοι ήταν αληθές και έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Τσίπρα.
Έτσι, τώρα βλέπουμε ότι ίδρυσαν εταιρεία - παράρτημα της Dogus στην Ελλάδα, προκειμένου να πάρουν την τηλεοπτική άδεια και να στήσουν το τουρκοκάναλο.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία φέρει την επωνυμία «Acun Medya Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής Τηλεοπτικών Προγραμμάτων» και συστάθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.
Στον σκοπό της, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται η παραγωγή, η μορφοποίηση παραγωγής, η εφαρμογή και εκμετάλλευση ραδιοφωνικών, κινηματογραφικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, καθώς και οι υπηρεσίες οπτικοακουστικής μετάδοσης.
Ταυτόχρονα με την κορύφη της στρατιωτικής επιθετικότητας της τουρκίας στο Αιγαίο και της εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων ισλαμιστών από τα παράλια της «γείτονος», έχουμε και τον πολιτιστικό επεκτατισμό με την εισβολή του τούρκου καναλάρχη στο τηλεοπτικό πεδίο της χώρας.
Βεβαίως, στην Ελλάδα είχαμε εδώ και καιρό τα τουρκοκάναλα της διαπλοκής που προέβαλλαν τουρκικά σήριαλ και εξυμνούσαν την «ελληνοτουρκική φιλία», όμως τώρα με Τσίπρα και Καμμένο ήρθε η ώρα για το original!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: