Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

bulgarian_civilians
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, γιατί τα «προσφυγάκια» συνωστίζονται στην Ειδομένη, με σκοπό να περάσουν στα Σκόπια, και δεν δοκιμάζουν την τύχη τους προς Βουλγαρία μεριά.
Μια πειστική απάντηση στο εύλογο αυτό ερώτημα, περιέχεται σε βίντεο, στο οποίο φαίνονται Βούλγαροι απλοί πολίτες – εθελοντές, σε περιοχή που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, να έχουν συλλάβει τρεις λαθρομετανάστες – από τους ελαχίστους που αποτόλμησαν να μπουν σε βουλγαρικό έδαφος και που σίγουρα μετά από το πάθημά τους, θα καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που το έκαναν!
Το βίντεο είναι από κινητό τηλέφωνο και μεταδόθηκε από πληθώρα καναλιών της γειτονικής και μέσω αυτών κάνει το γύρο του διαδικτύου, προφανώς σε μια προσπάθεια της Βουλγαρίας να δείξει σε όσα «προσφυγάκια» το σκέπτονται να περάσουν από κει, ότι δε συμφέρει, από καμία άποψη.
(ΥΓ): Που’ ναι η αριστερά της Βουλγαρίας, το άλλοτε πανίσχυρο ΚΚ Βουλγαρίας –που κυβερνούσε τη χώρα για 45 ολόκληρα χρόνια-, οι ΜΚΟ των «αλληλέγγυων», τα ΜΜΕ, και λοιπές… δημοκρατικές δυνάμεις, να υψώσουν τη φωνή τους στις… ρατσιστικές αυτές δραστηριότητες των Βουλγάρων πολιτών; Για φανταστείτε να είχαμε τέτοιες καταστάσεις στην Ελλάδα, τι θα γινόταν!

https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: