Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Κόκκινη τρομοκρατία!Εμπρηστικό χτύπημα σε αυτοκίνητο στελέχους της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ: Εμπρηστικό χτύπημα σε αυτοκίνητο στελέχους της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά
Τρομοκρατικό εμπρηστικό χτύπημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο αυτοκίνητο του Συναγωνιστή, Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Σωτήρη Δεβελέκου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή του Πειραιά.
Οι δυναμικές κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Πειραιά έχουν κερδίσει μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού, γεγονός που βεβαίως έχει ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς του παρακράτους της κλεπτοκρατίας.
Είναι βέβαιο ότι με αυτό το χτύπημα που σημειώθηκε πλησίον της Αστυνομικής Διευθύνσεως Πειραιά το παρακράτος προσπαθεί να στείλει ένα πολλαπλό μήνυμα προκειμένου να καθυποτάξει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, οι οποίοι μάχονται για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.
Δυστυχώς, όμως, για το σύστημα των κλεφτών, των απατεώνων και των αντεθνιστών που πολεμάνε την Χρυσή Αυγή, ήδη τα στελέχη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής έχουν αποδείξει ότι το «ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, αλλά μία πραγματικότητα που κανένας καθεστωτικός λακές δεν δύναται να κατανοήσει, ούτε να αλλάξει.
Σε επικοινωνία με τον Συναγωνιστή Δεβελέκο, ο οποίος είναι καλά, επιμένει, πως η τρομοκρατία ΔΕΝ θα περάσει… 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: