Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Τα ντοκουμέντα Σαμαρά - Μπαλτάκου στην επιτροπή θεσμών: Προκλητική κάλυψη της ΝΔ από Χριστοδουλοπούλου! ΒΙΝΤΕΟ


Προκάλεσε τον γέλωτα η παρέμβαση του αρχισκευωρού Αθανασίου, ο οποίος πανικόβλητος... υποστήριξε την θέση της Χρυσής Αυγής!
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ψηφιακό δίσκο με το βίντεο Μπαλτάκου και το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά, που τεκμηριώνουν απόλυτα τα εγκλήματα του αντισυνταγματικού τόξου σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος.
Σε μία συνεδρίαση-σούπα, που οι αρχισκευωροί της ΝΔ μιλούσαν για... ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και οι συριζαίοι τους κάλυπταν 100%, η Χρυσή Αυγή αποκάλυψε για μία ακόμη φορά την ανίερη συμμαχία της νεομνημονιακής συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου με τα βρώμικα κυκλώματα Σαμαρά-Βενιζέλου.
Η λαθρολάγνα Τασία Χριστοδουλοπούλου ως πρόεδρος της επιτροπής αρνήθηκε να παραλάβει το επίμαχο ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ και ο εκπρόσωπός μας την κατήγγειλε ως δεκανίκι της ΝΔ. Τον γέλωτα προκάλεσε η παρέμβαση του αρχισκευωρού Αθανασίου, που πανικόβλητος από την αποκάλυψη των εγκλημάτων του, έσπευσε να... υποστηρίξει νομικά το αίτημα του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου.
Το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό κατετέθη τελικώς στην γραμματεία της επιτροπής μαζί με το αίτημα για ειδική συνεδρίαση, όπου θα εξεταστούν κατ' αντιπαράσταση οι δράστες της εγκληματικής σκευωρίας: Αθανασίου με Τσάμη, Μπαλτάκος με Κουτζαμάνη και Σαμαράς με Ντογιάκο.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: