Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Συριζαίος βουλευτής Ηγουμενίδης: «απόβλητα της κοινωνίας» οι αγρότες που αντιδρούν στο Ασφαλιστικό!


Η έπαρση, η αλαζονεία και το μίσος για τον Ελληνικό Λαό, έχει οδηγήσει τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιο σημείο ώστε «να ξεφεύγουν» τελείως στους χαρακτηρισμούς που απευθύνουν προς αυτόν.
Μια χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, ο οποίος με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό και ερωτώμενος για την δική του περίπτωση αποκλεισμού από τους αγρότες του νομού, μίλησε για «απόβλητα της κοινωνίας, που δεν έχουν καμία σχέση με το αγροτικό κίνημα»!
Με απύθμενο θράσος ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που εφαρμόζει το τρίτο και χειρότερο Μνημόνιο, το οποίο αποτελεί την ταφόπλακα των Ελλήνων Αγροτών, «ζητάει και τα ρέστα» αποδίδοντας σ’ αυτούς απρεπείς και χυδαίους χαρακτηρισμούς. Ένας χαρακτηρισμός όχι απλώς μειωτικός, αλλά πολύ χειρότερα με σαφή ρατσιστικά κριτήρια, καθώς αποκλείει από τον αγροτικό κόσμο αυτούς ακριβώς που θίγονται από τα κυβερνητικά μέτρα, δηλαδή την συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών.
Το θέμα πέρασε «στα ψιλά» των εφημερίδων, ακόμη και σ’ αυτές που αντιπολιτεύονται την σημερινή κυβέρνηση. Δεν τολμούμε καν να διανοηθούμε τι θα γινόταν αν ο απαράδεκτος αυτός χαρακτηρισμός αποδιδόταν από βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Επειδή, όμως, ο Ηγουμενίδης είναι «δημοκράτης» και μέλος του «συνταγματικού τόξου» η ασεβής και απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στους Έλληνες Αγρότες πέρασε στο εντελώς αθόρυβο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: