Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Πρόβα μνημονιακής συγκυβέρνησης στο τελευταίο συνέδριο του Ποταμιού: Όλοι οι άνθρωποι των τοκογλύφων ήταν εκεί! Φωτορεπορτάζ

Πρόβα μνημονιακής συγκυβέρνησης στο τελευταίο συνέδριο του Ποταμιού: Όλοι οι άνθρωποι των τοκογλύφων ήταν εκεί! Φωτορεπορτάζ
Όχι ένας, όχι δύο, αλλά όλοι οι μελλοντικοί συντελεστές της μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης ήταν στο "μνημόσυνο" του μπομπολικού μορφώματος για να μοιράσουν τα απομεινάρια του "Ποταμιού".

Οι... προοδευτικοί και μεγάλοι μεταρρυθμιστές της χώρας, από τον Στέφανο Μάνο, μέχρι τον Σημίτη και τον Τζέφρυ Παπανδρέου έσπευσαν να συγχαρούν τον Σταύρο Θεοδωράκη που ρίχνει τίτλους τέλους στο "Ποτάμι" και γίνεται το καλύτερο όχημα για την συγκρότηση της μεγάλης μνημονιακής οικουμενικής συγκυβέρνησης.

Έτσι θα υλοποιηθεί το μεγάλο όραμα των δανειστών για... γρήγορες μεταρρυθμίσεις, όπερ σημαίνει το οριστικό ξεπούλημα της Ελλάδας και η παράδοσή της στους λαθρομετανάστες και τους τοκογλύφους.

Η χθεσινή τοποθέτηση του Θεοδωράκη για διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας, ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς και άλλες εθνοπροδοτικές λύσεις ώστε να ξεπεραστεί η κρίση, έφερε ικανοποίηση στους προοδευτικούς "μεταρρυθμιστές".

Το επόμενο βήμα είναι η συγχώνευση του μπομπολικού μορφώματος με το Πασόκ και αφού δώσουν τα χέρια με τον άνθρωπο της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας, Μητσοτάκη να συγκροτήσουν την μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση που ονειρεύονται οι διεθνείς τοκογλύφοι!

ΥΓ. Μέχρι και στον... έρπη στα χείλη αντέγραψε ο μνημονιακός Θεοδωράκης από τον Τζέφρυ και τον Τσίπρα!



http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: