Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Απάντηση στο left.gr: Η Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία των αγροτικών κινητοποιήσεων!


Την πάγια τακτική της Αριστεράς, την οποία διδάχτηκαν οι συριζομούρηδες στα σχολεία της ΚΝΕ, εφαρμόζουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του Σύριζα στο ζήτημα των αγροτικών κινητοποιήσεων: αφού δεν τις ελέγχουμε, καθυβρίζουμε και συκοφαντούμε όσους συμμετέχουν!
Ιδού, για του λόγου το αληθές, πώς περιγράφει τον αγροτικό ξεσηκωμό η σελίδα των συριζομούρηδων left.gr: «γαλάζιοι κομματάρχες, πολιτευτάδες και παρατρεχάμενοι βουλευτών, μασκαρεμένοι αγροτοπατέρες που δίνουν τηλεοπτικές παραστάσεις χέρι χέρι με φουσκωτούς χρυσαυγίτες στα δελτία των οκτώ με σκοπό να δημιουργήσουν ένα κλίμα γενικευμένου ξεσηκωμού»!
Ψέμα πρώτο:
Το κλίμα γενικευμένου ξεσηκωμού δεν είναι βεβαίως τεχνητό, αλλά απολύτως πραγματικό και μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει από την συμμετοχή των αγροτών στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Οι εικόνες μάλιστα που προβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης, είναι το ελάχιστο από εκείνο που συμβαίνει στα αγροτικά μπλόκα όπου η οργή ξεχειλίζει ελέω του εμπαιγμού των αγροτών από τους αγροττοπατέρες του Σύριζα και της ΝΔ.
Ψέμα δεύτερο:
Οι γαλάζιοι κομματάρχες, πολιτευτάδες και παρατρεχάμενοι βουλευτών, είτε έχουν κουρνιάσει στα κομματικά τους γραφεία είτε υποχρεώνονται εκ των συνθηκών να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις έχοντας πετάξει στα σκουπίδια τις κομματικές ταυτότητες της ΝΔ, η οποία αν μη τι άλλο, γνώριζε την τύχη των αγροτών όταν ψήφιζε τον Αύγουστο του 2015 το Μνημόνιο της Αριστεράς. Κι αν οι κομματάρχες της Συγγρού παριστάνουν τους ανήξερους, οι αγρότες δεν ξεχνούν τον βρώμικο ρόλο της ΝΔ και την εξαπάτηση που υπέστησαν τόσο από τους ψευτοδεξιούς όσο και από τους αριστερούς.
Ψέμα τρίτο:
Ποτέ και πουθενά δεν συντάχθηκε η Χρυσή Αυγή με τους πατριδοκάπηλους της ψευτοδεξιάς ΝΔ που έφεραν και εφάρμοσαν Μνημόνιο επί Σαμαρά και κατόπιν έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο Μνημόνιο του Τσίπρα. Η Χρυσή Αυγή δεν σιγοντάρει ούτε μοιράζει φρούδες υποσχέσεις στους αγρότες, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία των αγροτικών κινητοποιήσεων!
Γι' αυτό άλλωστε και οι εκπρόσωποι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό σε όλα τα αγροτικά μπλόκα, εν αντιθέσει με τους συριζαίους που έφευγαν κακήν-κακώς από αυτά, ενώ οι νεοδημοκράτες δεν εμφανίστηκαν ποτέ γνωρίζοντας ότι θα έχουν την ίδια τύχη!
Σύριζα και ΝΔ ψήφισαν μαζί το Μνημόνιο του Τσίπρα, έχοντας πλήρη γνώση των σκληρότατων και καθ' όλα άδικων μέτρων που αυτό επιφύλασσε για τους Έλληνες αγρότες. Το κυριότερο όμως είναι ότι όταν από το 2012 η Χρυσή Αυγή τόνιζε την αναγκαιότητα της στροφής στην εθνική παραγωγή ως βασικής προϋπόθεσης για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, τόσο ο Σύριζα όσο και η ΝΔ υπόσχονταν σωτηρία μέσω των Νέων Μνημονίων που υπέγραψαν!
Οι αγρότες, πλέον, γνωρίζουν: ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: