Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Τρόμος στη CIA για Χρυσή Αυγή: Απόρρητη έρευνα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για σχέσεις με τη Μόσχα!

Τρόμος στη CIA για Χρυσή Αυγή: Απόρρητη έρευνα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για σχέσεις με τη Μόσχα!
Δεν έχει παρέλθει πολύς καιρός από τότε που οι εγχώριοι λακέδες των διεθνών τοκογλύφων, έντρομοι μπροστά στην εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και κατόπιν εντολών από αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, διέταξαν την απαρχή των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Έκτοτε, η Χρυσή Αυγή έχει εκπλήξει τους πάντες συνεχίζοντας τον πολιτικό αγώνα μέσα σε τρομερά αντίξοες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του φωτογραφικού αποκλεισμού από οποιασδήποτε μορφής κρατικής χρηματοδότησης, εκπλήσσοντας το σύστημα, το οποίο ανέμενε ο Λαϊκός Σύνδεσμος απλώς να «σβήσει» από την οικονομική ασφυξία και τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ. Οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής απέδειξαν περίτρανα, όμως, ότι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από θέληση για να διεξαχθεί ο πολιτικός αγώνας.
Την ίδια έκπληξη βιώνουν και οι εντολείς της πολιτικής σκευωρίας, δηλαδή οι αμερικανοσιωνιστές, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα της "The Telegraph" εκπόνησαν επείγουσα και απόρρητη έρευνα για τυχόν χρηματοδότηση ευρωπαϊκών κομμάτων από το Κρεμλίνο.
Στο στόχαστρο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η Χρυσή Αυγή, το Jobbik από την Ουγγαρία, το γαλλικό Εθνικό Μέτωπο και η ιταλική «Λέγκα του Βορρά».
Το πόρισμα της έρευνας αυτής δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα, προφανώς, αφού ήταν απόρρητη έκθεση. Το μόνο που αναφέρεται ήταν η ήδη γνωστή δανειοδότηση του Εθνικού Μετώπου από ρωσική τράπεζα, γεγονός που προφανώς και δεν έχει σχέση με το αντικείμενο της έρευνας, αφού πυρήνας της έρευνας ήταν η χρηματοδότηση από την ρωσική κυβέρνηση, προκειμένου να υποβαθμιστεί η αμερικανική επιρροή στην Ελλάδα.
Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, το δημοσίευμα δεν αναφέρει τίποτα, παρά το γεγονός ότι σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Huffington Post λεγόταν συκοφαντικά ότι η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από Ρωσία. Και δεν θα μπορούσε να αναφέρει τίποτα το δημοσίευμα, αφού τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής έχουν ερευνηθεί ενδελεχώς και από την CIA, όπως βλέπουμε τώρα, και από το ΣΔΟΕ και κατερρίφθησαν πλήρως όλες οι συκοφαντίες για «σκοτεινή χρηματοδότηση».
Η Χρυσή Αυγή δεν χρηματοδοτείται ούτε από «Ρώσους», ούτε από «εφοπλιστές», ούτε από οποιαδήποτε άλλη απίθανη εκδοχή αναπαράγουν τα παπαγαλάκια του συστήματος. Μοναδική δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι από το υστέρημα των Χρυσαυγιτών και των Χρυσαυγιτισσών που μάχονται με κάθε τρόπο για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.
Και τέλος μία παρατήρηση: Πότε θα βγάλουν ένα ανάλογο πόρισμα για τα λαμόγια της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας και το πόσα χρήματα έχουν λάβει από ΗΠΑ, Γερμανία και άλλες παρόμοιες δυνάμεις; Γιατί ως τώρα ξέρουμε μονάχα για τα «μαύρα» που έδινε η Siemens στο ΠΑΣΟΚ και τα χρήματα που δίνει η Μέρκελ για να εκδίδονται οι συκοφαντίες του Ψαρρά εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Δείτε σχετικά: H πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής #458
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: